Vizioneaza filme online

The Pride and the Passion – Mândrie şi pasiune (1957) – filme online

Reuşind să înhaţe un tun gigantic, luptătorul spaniol (Sinatra) plănuieşte să atace trupele lui Napoleon prin dinamitarea zidurilor fortăreţei ocupate de către francezi – Avila. Însă nefiind un experimentat în ale armamentului greu, Miguel este nevoit să apeleze la serviciile Căpitanului Trumbell (Grant), un ofiţer din Marina Britanică. Că aliaţi pe acest câmp de luptă, Trumbell şi Miguel se vor găsi foarte curând în rolul de adversari într-o dispută legată de iubita lui Miguel (Loren), o frumuseţe arzătoare atrasă de manierele rafinate ale britanicului…în ciuda faptului că se aflau în mijlocul celei mai disperate lupte din viaţa lor.

“O poveste de dragoste. Dimensiuni epice. Unul dintre acele filme care are câte ceva pentru fiecare dintre noi” – Newsweek.

Trupele lui Napoleon mătură Europa, iar Spania este pe punctul de a capitula în fata necruţătoarei invazii. Un singur luptător a rămas să le ţină piept invadatorilor, împreună cu neînfricată sa trupă de gherilă. Cary Grant, Frank Sinatra şi Sophia Loren sunt magistrali în acest film clasic de război “tensionant, captivant şi plin de suspans” (The Hollywood Reporter).

Informaţii despre film:
Într-unul din filmele cu cele mai lungi filmări realizate vreodată peste hotare, regizorul Stanley Kramer a petrecut 2 ani în locaţia din Spania, lucrând cu 9400 de figuranţi şi 300 de actori şi membri ai echipei de filmare.

IMDB : 5,8

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to The Pride and the Passion – Mândrie şi pasiune (1957) – filme online

 1. violeta a comentat: 17/04/2017 ora 18:46

  Parerea mea este ca filmul este oarecum prea “diluat”…O perioada lunga de timp este acordata transportului tunului,momente in care este oribil chinul animalelor de tractiune(catarilor,magarilor) care sunt biciuiti,trasi,impinsi etc…
  Intre Sophia Loren si Cary Grant ,lipseste “scanteia”…am avut impresia ca Sophia Loren,cu decolteul si bustul prea expuse,talia stransa puternic in corset nu prea se incadra in grupul de razboinici….
  Cred ca bugetul a fost mare,actorii au jucat destul de bine…dar …pe mine personal nu m-a patruns,nu a avut acel efect magnetic…
  In fine …cred ca este un film de nota 6.Opinia mea.

 2. Nicu a comentat: 20/08/2015 ora 23:22

  ff. bun!

 3. Nicu a comentat: 20/08/2015 ora 23:20

  Nu am cuvinte. Super!!!!

 4. Mary a comentat: 19/08/2015 ora 13:46

  nu mai puteti repune filmul?

 5. uscatu a comentat: 09/09/2013 ora 09:00

  De exceptie. Nota 9.

 6. atena a comentat: 11/02/2013 ora 17:23

  foarte frumos film , si distributie de exceptie, va multumesc foarte mult tuturor celor ce va ocupati de acest site pentru ca ne readuceti aminte filme si actori de mare valoare , romani si straini . eu personal sunt satula de filme cu conotatie sexuala , de filme pline de violenta si vulgaritati si cand am posibilitatea sa urmaresc un film de calitate o fac cu mare mare placere.
  astept cu rabdare si alte filme de aceeasi calitate.

 7. stela a comentat: 08/12/2012 ora 10:15

  frumos .titani ai cinematografiei

 8. mariusk a comentat: 06/12/2012 ora 23:25

  Frumos, merita vazut

 9. irinam a comentat: 02/12/2012 ora 07:47

  Un film superb, ilustrand pagini din istoria Europei. Bine ca acum exista o Europa Unita, si nicidata nimeni nu va mai suferi.
  Filmul este superb si nu cred ca in prezent se mai realizeaza acest gen. Va multumesc pentru relazarea Dvoastra.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *