Vizioneaza filme online

The Quick and the Dead – Mai iute ca moartea (1995) – filme online

Unul dintre maeştri stilului western, Sam Reimi, reuşeşte cu Mai iute ca moartea să împingă genul într-un fel de postmodernism cu accente absurde care şochează privitorul prin intensitatea forţei vizuale a peliculei. Ingeniosul regizor are de asemenea meritul de a aduna în distribuţie şase mari actori – Gene Hackman, Russel Crowe, Sharon Stone, Leonardo di Caprio, Gary Sinise şi Lance Henriksen.
Povestea se învârte în jurul unui concurs între cei mai iuţi de mână pistolari din Vestul Sălbatic la care îşi anunţă prezenţa, Ellen (Sharon Stone), o tipă misterioasă şi atrăgătoare, şmecheraşul The Kid (Di Caprio), pacifistul Cort (Russel Crowe) şi Herod, infamul primar al orăşelului Redemption, locul unde se desfăşoară sângeroasa competiţie.
Înfruntarea pistolarilor va declanşa pasiuni şi dorinţe de răzbunare. Ellen va trăi o aventură cu The Kid, iar Herod, organizatorul grotescului turneu va dori, de asemenea, să-i pice la aşternut focoasa pistolară. Numai că Ellen nu poate uita o nedreptate pe care acesta i-a făcut-o în trecut, astfel că interesele ei rămân pur vindicative. După mai multe dueluri spectaculoase, în joc mai rămân chiar Helen şi Herod.
Filmul este foarte apreciat datorită excelenţei imagini şi a tehnicii neconvenţionale de filmare care se îmbină cu excelentele prestaţii ale protagoniştilor.

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to The Quick and the Dead – Mai iute ca moartea (1995) – filme online

  1. patricia a comentat: 03/05/2015 ora 01:51

    Este un film extraordinar.asa cum a spus si eugenia,cu actori de prima mana.merita sa va uitati. :))

  2. Margineanu Eugenia a comentat: 28/08/2014 ora 22:21

    Bun western cu actori de prima mana.Multumesc echipei.

  3. Kron a comentat: 25/08/2014 ora 12:50

    Filmul face toti banii! Multumiti adminului pentru upload.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *