The Quiet American (2002) – filme online

The Quiet American (2002) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Titlu original: The Quiet American

Saigon, Vietnam 1952. In timp ce vietnamezii încearcã sa-si dobândeascã independenta luptând împotriva francezilor in nord, locuitorii acestui oras colonial se agata de modul lor de viata exotic, senzual si otrãvitor. Cu toate acestea, rãzboiul nemilos a fãcut ca viata din oras sa devinã periculoasa. Atunci când Alden Pyle (Brendan Fraser), un tanar ofiter american, este gãsit ucis in râul Saigon, nimeni nu se mira, cu atât mai putin Vigot (Rade Sherbedgia), inspector al politiei franceze. El îl convoacã pe Thomas Fowler (Sir Michael Caine), corespondent al jurnalului London Times, pentru a recunoaste cadavrul. Vigot banuieste ca Fowler ii ascunde ceva in ceea ce priveste moartea lui Pyle. Fowler este cel mai in mãsura sa-i doreascã moartea lui Pyle, dar este singura persoana care nu este bãnuita de aceasta crima. Pana la urma, dupã cum ii spune lui Vigot, Pyle era prietenul sau.

Anul lansarii: 2002
Regizor: Phillip Noyce
Distributie:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
 1. @[email protected] | 2013-11-10

  acesta nu este un caz singular daca privim de-a lungul istoriei… adevarul iese intotdeauna la suprafata iar raul pina la urma va fi oprit insa pagubele ulterioare si victimele colaterale sunt de multe ori incredibile ( neinchipuit de mari ) !

 2. Nico | 2013-03-22

  Perlele Orientului. Asa sunt numite fetele din Orientul indepartat.Isi merita renumele cu prisosinta. Intr-adevar, ca sa-i spui unei persoane ca o iubesti dar sa-i omori conationalii, iti trebuie o adevarata lupta cu propria ta constiinta, lupta, pe care, garantat, nu o vei castiga niciodata. Ba mai mult vei pierde si ce-ai avut mai inainte: propria viata. Un film bun. Mi-a placut esenta.Din doua rele alege-l intotdeauna pe cel mai putin rau! Frumos, educativ si meditativ. Multumesc filme HD. Cu respect

 3. ana | 2012-11-02

  usor plicticos filmul; nu transmite emotie

 4. serghei | 2012-11-02

  Frumos.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)
Phantasm: Ravager (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!