The Real Da Vinci Code (2005) – filme online

The Real Da Vinci Code (2005) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

The Real Da Vinci Code (2005) – filme online

GEN FILM: DOCUMENTARE
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

19 comentarii

Documentar care are la bază cartea lui Dan Brown – Codul lui Da Vinci. Sunt verificate organizaţiile secrete şi locurile menţionate în carte şi sunt intervievaţi istorici şi specialişti.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

19 comentarii
 1. gipsi | 2015-09-24

  Vad atatea cometarii pe alaturi.
  E un film si atat. Pai ce la razboiul stelelor comentati ca Vader nu poate sa zboare ca e prea greu

 2. akex_snake | 2015-06-29

  Femeia intotdeuna a fost privita ca o sclava, o fiinta de rang inferior barbatilor, …asta ma supara cel mai tare. Nu inteleg de ce Biserica si marii preoti au ascuns adevarul despre Maria Magdalena si ne-a dat noua, lumii, doar ceea ce vor ei. Intotdeuna am crescut cu ideea ca femeile sunt ‘spurcate’..in sensul ca: nu au voie in altar, nu au voie sa devina preoti, nu au voie cu menstruatie in biserica, nu duc numele familiei mai departe, o femeie puternica ar trebui sa nasca baieti, nu fete…si astea in sec. XXI, nu mai luam in considerare secolele trecute. E suparator, dar eu stiu ca Iisus avea o relatie speciala cu Maria Magdalena si ca a fost singurul careia i-a iertat pacatele si a vazut-o altfel decat restul lumii, nu o prostituata. A fot o relatie bazata pe Invatator-discipol. Dumnezeu fie cu noi, si niciodata sa nu uitam ca preotii cei mari L-au rastignit pe Iisus.

 3. alina | 2015-03-10

  off greu cu voi.. oameni buni e un film … cine te pune sa te uiti ma tu asta care spui ca e o minciuna etc.. daca tot comentezi atunci ai vazut filmul pana la capat si ti.a placut asa ca stai ma nene parcat si gata .. fiecare crede ce vrea .. sunt credincioasa si imi vad de credinta mea in liniste ,, e un film ms HD am urmarit un film nimic altceva

 4. Magda | 2015-02-13

  Chipul si asemanarea lui Dumnezeu=geniu, inteligenta suprema, stapan absolut al materiei. Suprematie = blandete, toleranta, deschidere. In rest, cand uiti sa traiesti, te limitezi la fixatii, ridici pietre, pui etichete si nu vezi padurea de copaci, pana la D-zeu te mananca sfintii, cu sau fara Biblie la capatai. Cine striga ca a gasit Adevarul absolut sau ca a vazut Lumina minte in urechile celor incapabili sa se cunoasca pe sine.

 5. Noi | 2014-11-25

  sergiu a comentat pe data | 04/11/2013 ora 14:26
  oameni buni avem biblia si pe sfintii parinti sa ii cercetam … dar in fine sa luam si in calcul codul lui davinci dar imaginativa ce ar fi in lumea asta fara dumneseu ar fi un haos total imaginativa ca omul ar fi fara frica in dumneseu si ar trai dupa propiile lui legi care nu sunt tocmai bune asa omul are un tel in viata asta lupta pentru mantuire si tot timpul cauta sa traiasca dupa legile lui dumneseu. SI CUM TI SE PARE LUMEA ASTA SERGIU? NU E UN HAOS TOTAL?

 6. PRA MULTE GRESELII! | 2014-07-15

  INCA DIN PRIMA SECVENTA ESTE USOR SESIZABIL O GRESEALA DE NEADMIS :PAINEA ESTE DOSPITA,(IN BIBLIE DROJDIA ESTE UN SIMBOL AL PACATULUI)PRIN URMARE ISUS A FOLOSIT PAINE NEDOSPITA CONFORM RELATARIILOR BIBLICE SCRISE DE APOSTOLII CE LE POARTA NUMELE…DACA DIN PRIMUL MINUT SA INCEPUT CU O GRESEALA NU ARE CUM SA SE CONTINUE…ASA CUM AR FI DE DORIT,ACEST FILM MI SE PARE O DENATURA FLAGRANTA A BIBLIE SI NU FACE DECAT RAU!

 7. sony_nick | 2014-02-02

  Vrajeala … Aburelii . Cartea lui DaVinci e o tampenie mincinoasa .

 8. sergiu | 2013-11-04

  oameni buni avem biblia si pe sfintii parinti sa ii cercetam … dar in fine sa luam si in calcul codul lui davinci dar imaginativa ce ar fi in lumea asta fara dumneseu ar fi un haos total imaginativa ca omul ar fi fara frica in dumneseu si ar trai dupa propiile lui legi care nu sunt tocmai bune asa omul are un tel in viata asta lupta pentru mantuire si tot timpul cauta sa traiasca dupa legile lui dumneseu

 9. leonardo | 2013-09-28

  la min. 64:55 daca va uitati in tabel se vede ca este o mare mangla!!! pe Leonardo da Vinci nu-l chema ” Leonard” !

 10. Alex | 2013-08-23

  Mda… este interesant ce-i drept.. dar autorul a pornit de la presupuneri si a terminat tot la presupuneri !!!
  Intr-adevar, inveti niste lucruri despre istorie si religie, dar in rest nu se merita vizionarea !!

 11. adrian | 2013-07-21

  pepy, reprezentantii crestinismului (in special in zilele noastre) nu se folosesc de Scriptura pentru a manipula multimea, doar ca ei incearca prin diferite forme (in functie de confesiune) sa faca mesajul ei cat mai accesibil oamenilor. Credinta ramane ( in sec. 21) o manifestare libera; nimeni nu te obliga sa crezi in ceva sau in cineva. Totodata reprezentantii diferitelor confesiuni crestine nu doresc oameni inculti, iar aceasta se poate vedea prin colaborarea dintre religie si stiinta in care sunt implicati oameni din toate paturile sociale; prin elevi, studenti din domeniul teologiei trimisi sa studieze in centre de cercetare si invers. Reprezentantii iubesc oameni curiosi care cerceteaza (din toate domeniile) in cautarea adevarului.
  Vechiul Testament este foarte important prin dovezile istorice, mesajele profetice cu privire la Hristos si pentru o comparatie intre crestinism si iudaism. Totodata, daca ajungi sa-l cunosti (VT) o sa afli cat de multe a imprumutat crestinismul din iudaism si o sa-i cunosti importanta.
  Biserica nu a mentinut arahaicul decat in cultul ei, nu si in relatiile sociale. Pot sa te mai sfatuiesc faptul ca atunci cand vorbesti despre reprezentantii unei confesiuni (fie ei preoti, pastori) nu folosi termenul de Biserica pentru ca e o mare diferenta. Cand citesti Evangheliile apocrife nu lua textul ca atare, ci e bine sa vezi de cine e scris, ce relatii a avut autorul cu ceilalti crestini si situatia istorica din timpul scrisului. Nimeni nu iti interzice sa citesti asa ceva!!! Cartile canonice si necanonice din Sfanta Scriptura nu s-a hotarat in Sinodul de la Niceea, ci a fost rezultatul unui lung proces. Dumnezeu a ales multe femei prin care a lucrat (daca citesti Scriptura o sa afli).

 12. adi | 2013-07-03

  intradevar un doacumentar foarte interesant…..merita vazut….dar totusi sunt mult mai multe intrebari….cat despre Biblie…chiar ea ne spune sa nu ne rugam la chip cioplit sau pictat si noi ce facem?
  intradevar biserica a ascuns, ascunde si va ascunde multe lucruri despre adevar
  iar pentru “un crestin” si pentru “willy”…..in biblie scrie ca Dumnezeu a facut omul dupa chipul si infatisarea Lui…..oare?…..La vazut cineva vreodata pe Dumneze?

 13. costi | 2013-06-22

  Toată admirația și respectul pentru Pepe,la fel simt și eu,chiar dacă nu am o pregătire pe subiect.P.S. Adiță,și tu ai fff multă dreptate după umila mea părere.

 14. pepy | 2013-06-06

  Interesant si de luat in seama. Respect opiniile tuturor dar a sustine ca cele prezentate in documentar sunt doar minciuni si ca adevarul e de gasit doar in biblie e exagerat. Cred din tot sufletul in Dumnezeu si Iisus fiul, dar regret sa spun ca biblia contine o multime de minciuni si fapte abominabile ,fiind o carte de care preotii si bisericile s-au folosit si inca se folosesc pentru a manipula si exploata credinta oamenilor in favoarea lor si a celor care conduc lumea. La consiliul de la Niceea din anul 325, Constantin Cel Mare si clica lui de preoti au hotarat arbitrar care sunt cele patru evanghelii care sa fie cuprinse in biblie si au lichidata pe toti ceilalti care au fost cu sutele de mii, de alta parere, deci cuprinsul bibliei este cel hotarat la Niceea desi au existat si mai xista multe alte evanghelii numite apocrife care spun cu totul altceva. Cele patru evanghelii spun toate cam acelasi lucru care convine bisericii pentru scopul ei de dominare , deci de ce ar trebui sa credem ca doar acesta este adevarul si nu celelalte evanghelii apocrife ???? Oricum , e cunoscut ca bisericii i se datoreaza stagnarea din perioada evului mediu, ca ei doresc un om incult, prost documentat si deci manevrabil,neavand nici un interes in a spune adevarul ba din contra sa mentina omul fara cunoastere pentru a crede toate balivernele lor . Vechiul testament nici nu are ce cauta in biblia crestina, fiind doar istoria si aia falsa a poporului evreu , in care asistam la fapte abominabile cica savarsite cu ajutorul lui yehova care e considerat dumnezeul lor. In ce priveste pe Maria Magdalena e posibil sa fi fost unul din cei 12 apostoli, dar in lumea iudaica femeia nu avea nici un drept si ar fi fost si culmea ca biserica sa recunoasca acest lucru, dar in ceea ce-l priveste pe Iisus, care este fiul lui Dumnezeu putea sa aleaga si un apostol femeie, why not ?? Nu spun ca trebuie sa credem in totaitate in noile coduri descoperite, dar nici sa spunem ca adevarul e doar in biblie unde vorba vine ca nu s-a adaugat sau scos nici un cuvant, cand adevarul este ca s-a pus si scos tot ce a fost in interesul dominarii credinciosilor. Incercati sa gasiti si sa cititi evangheliile apocrife, care nu sunt in biblie pt ca asa a hotarat cineva, sa vedeti ce parere o sa aveti atunci despre adevarurile bibliei. Singurul lucru care pentru mine reprezinta adevarul absolut de netagaduit , sunt existenta lui Dumnezeu si Iisus Mantuitorul . AMIN

 15. @[email protected] | 2013-06-06

  de ce nu se traduce si se publica biblia dupa iuda descoperita de ceva timp dar culmea pastrata in muzeu…alaturi de celelate bibliii marcu, luca, petru, ioan si mai ar fi cateva chestii dar nu vreau sa supar si sa revolt credinciosii si crestinii… cu ascunderea, distrugerea,arderea, interpretarea ramasitelor documentelor gasite… pt ca voit s-au facut toate…despre trecutul atit de indepartat nu vom sti precis pt. ca martorii au murit putem doar sa presupunem ca credem…pe baza dovezilor pina la o anumita perioada… insa dovezile vor continua sa iasa la suprafata si atuncea sa vedem cum voit “re-croim istoria”

  cel care nu pune botul este mai presus de masele de marionete manipulate !

 16. un crestin | 2013-06-03

  Adevarul este foarte clar, in ceata este cel ce nu il primeste. Scriptura si toate scrierile sfintilor parinti ai bisericii ortodoxe, invatatura neschimbata cu o vechime de peste 2000 de ani este ADEVARUL. Cercetati cu sinceritate si veti gasi raspunsul la tot si la toate.
  Acest film nu este un documentar, ci fictiune, minciuna si inselare.

 17. Monica | 2013-05-31

  Da este mai mult un documentar si atàt.

 18. willy | 2013-05-31

  minciuni,adevarul il gasiti doar in Biblie

 19. Django | 2013-05-31

  Interesant ,insa adevarul ramine inca invaluit in ceata.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Slumdog Millionaire (2008) - Vagabondul milionar
San ging chaat goo si (2004) - Politist la ananghie
Revolutionary Road (2008) - Nonconformiștii

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.