The Recruit – Recrutul (2003) – filme online

The Recruit – Recrutul (2003) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

ÎNCREDERE.
TRĂDARE.
DECEPŢIE.
ÎN C.I.A. NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE.

James Clayton (COLIN FARRELL) poate cã nu se comportã ca un “recrut” obişnuit. Dar este cel mai deştept absolvent de studii superioare din țarã, iar Walter Burke (AL PACINO) îl vrea pentru Agenţie. James priveşte CIA ca pe o alternativã interesantã la o viaţă banalã. Dar până sã devinã un adevãrat ofiţer de informaţii, “recrutul” trebuie sã supravieţuiască unor metode drăceşti de antrenament. Pe mãsurã ce Burke îl învaţă regulile jocului, James îşi găseşte timp şi dispoziţie ca sã se îndrãgosteascã de o colegã de curs, Layla (BRIDGET MONAHAN). Dar curând vine şi ziua în care Burke îi “serveşte” prima misiune: sã găsească un informator infiltrat în Agenţie.
Pe parcursul antrenamentului său şi a noii misiuni încredinţate, el află că nimeni nu este ceea ce pare, iar totul poate fii doar un joc, o încercare de a testa noile “achiziţii” ale Agenţiei…

IMDB : 6,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net