Vizioneaza filme online

The Right Stuff – Cursa spațială (1983) – filme online

4 premii şi 4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Reevocarea primilor ani de program spaţial (1947-1963), după cartea The Right Stuff scrisă de Tom Wolfe. Este vorba despre antrenamentele piloţilor astronauţi, ale căror vieţi sunt ţinute în cel mai strict secret. Pentru prima oară, capsulele americane nu mai sunt populate cu cimpanzei, ci cu oameni, trimişi în jurul Pământului, cu o viteză de 30.000 km pe oră. Eroism, curaj, datorie împlinită, toate în slujba Americii şi a cuceririi spaţiului de către om. Un film emoţionant, din care nu lipsesc accente satirice.

IMDB : 7,9

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to The Right Stuff – Cursa spațială (1983) – filme online

 1. Ivan Turbincă a comentat: 30/12/2016 ora 18:33

  He he… s-a strofocat Uncle Ben degeaba, tot rusu’ a plimbat primul om prin cosmos 😆

 2. irina a comentat: 28/12/2016 ora 20:55

  Nu merge nici un server
  Se poate remedia?
  Multumesc

 3. Black a comentat: 22/10/2014 ora 00:07

  Chiar merita vazut , interesant filmul .

 4. @dit@ a comentat: 08/11/2013 ora 00:37

  chiar am stat lipit de ecran si l-am vizionat “cap- coada” cu mult interes acest film despre primele lansari spatiale si competitia ruso-americana de ce ? pai pt ca americanii au un “stil aparte” sa ne bage in ceata cand vine vorba despre descoperiri tehnologice sau spatiale, celebrul blackproject program care inghite anual sume uriase de bani ce nu pot fi justificate concret in departamentul financiar sau tot felul de musamalizari in cazuri misterioase de prabusiri de obiecte neidentificate (roswell) sau retinere de inventii inportante care ar putea revolutiona si schimba cursul evolutiei… (propulsia pe baza de celule de apa, sau pioneratul masinilor cu propulsie electrica, sau tentativele de producere a unor masini zburatoare etc…) si disparitia misterioasa a inventatorilor respectivi sunt toate cazurile pe google, youtube si wikipedia…

 5. mia_mi20 a comentat: 06/11/2013 ora 21:53

  Foarte interesant!!!!Am aflat lucruri nestiute,mi-am amintit multe uitate,am fost contemporana cu acele evenimente….Presa vremii ne informa doar de succesele rusilor,dar aflam si cele ale americanilor din “surse”!!!Multumesc,multumesc echipei de la FilmeHD!!!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *