Vizioneaza filme online

The Riot Club (2014) – filme online

Miles, un tânăr student la Oxford nu ştie ce schimbare majoră urmează să se întâmple în viaţa sa, o schimbare ce îi va schimba o dată pentru totdeauna drumul său în viaţă, ce îi va asigura cea mai bună carieră. Datorită faptului că face parte din înalta societate, primeşte onoarea de a deveni membru al unui club extravagant din cadrul universităţii Oxford, un club ce îşi păstrează obiceiurile şi îşi protează membrii, indiferent de normele societăţii… Dar această atitudine de îngâmfare şi superioritate atrage după sine ceea ce sădesc… Distrug viaţa şi afacerea unui om ce îi primeşte cu braţele deschise, iar acesta o să afle care va fi preţul bunăvoinţei sale. Miles se retrage din club până nu e prea târziu, iar ceilalţi scapă, asta datorită “elitismului” şi al ideologiei că societatea n-ar putea funcţiona fără ea…

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

12 Responses to The Riot Club (2014) – filme online

 1. Lo Gica a comentat: 27/10/2015 ora 21:39

  @Bogumil… Atunci cand cei umiliti isi accepta situatia, inseamna ca… si-o merita. Logic, nu…? Sau le place…

 2. Dana I. a comentat: 28/03/2015 ora 14:47

  Trist, dur, adevărat, din păcate banii și puterea pervertesc. Ai zice că cei bogați de generații și școliți ar trebui să fie mai umani sau măcar amabili cu oamenii obișnuiți dar …..

 3. Alexandra a comentat: 14/03/2015 ora 16:52

  Multi baieti frumosi 😀

 4. Boasca a comentat: 11/03/2015 ora 18:45

  prea multi tampiti ca luize ,de pilda,care cred ca ca illuminati,skull & bones si masoneria sunt doar niste chestii inventate.Filmul este despre astia .E nasol dar adevarat ca 7mld si ceva de oameni sunt la discretia astora.

 5. ( ^@^ ) a comentat: 10/03/2015 ora 23:39

  Un film despre, cum se zice…
  Se zice ca banul este ochiul dracului. Dar, din pacate si din nefericire, depindem de bani, avem nevoie de bani pentru ca sa putem sa traim, sa supravietuim de fapt in aceasta lume. Care lume este si ea a dracului. Si la propriu si la figurat. (asa ca suntem in … rahat . Scuze de expresie, dar rimeaza asta. Si de fapt chiar acesta este adevarul.) Asa ca avem mult de luptat. ( Efeseni 6 : 12 ) . Rugati-va neincetat. Mai ales pentru cei care s-au prabusit la un moment dat , din cauza loviturilor puternice , multe , diverse si neincetate pe care le-au … incasat . “Meciul” nu este pierdut , ci doar niste “reprize”.
  Dumnezeu sa ne ajute pe toti . Pe toti care… merita , normal . Amin!
  Apropo… , Credinta fara actiune are o valoare… “mare” . Exact ca si o frectie facuta unui picior… . De lemn . 🙄

 6. OSCAR a comentat: 10/03/2015 ora 22:01

  Banul nu te face om niciodata!!! Cei mai nefericiti mi se par bogatii 🙁 mi e mila de ei! imi doresc un trai decent.Atat!
  un film foarte bun insa cu greu rezisti sa te uiti,la ce nedreptati se fac…
  nota 10
  V am spus ca mi plac foarte mult productiile britanice? din ce in ce mai mult.

 7. stela a comentat: 10/03/2015 ora 20:48

  M-a plictisit enorm acest film

 8. Parere a comentat: 10/03/2015 ora 01:10

  De mult nu m-am enevart la un film, asta m-a facut sa imi pierd rabdarea, nu filmul, ci actiunile pe care regizorul lea scos in relief. Dezgustator cu niste bogatasi isi bat joc de oamenii saraci. Am avut un prieten ( Gitza)…. acelasi fel de comportament si copia personajului care este exmatriculat in final in cazul nostru ( in film) care a murit pana la urma in accident de masina din cauza vitezei si a batuturii.
  Nu judec, sa nu fiu judecat, dar pot sa mentionez un lucru: Fiecare isi are nasul, azi sau maine sau in altazi , vei raspunde pentru toate faptele tale.

 9. M a comentat: 09/03/2015 ora 23:54

  Bun filmul,joaca foarte bine Sam Claflin(Alistair Ryle).Ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad.Multumesc.

 10. carmen a comentat: 09/03/2015 ora 23:42

  Filmul e bun,dar iti lasa un gust ……amar e putin spus.
  Oricum lumea e plina de gunoaie umane.

 11. Bogumil a comentat: 09/03/2015 ora 20:10

  daca cei mai nesimtiti si fara scrupule ajung la ciolan si-i umilesc pe restul cu nesimtirea, jicnirea, batjocura si marlania iar acestia nu se revolta impotriva acestor abuzuri si nesimtiri rezulta ca se complac in acesta situatie.. cam ca si la noi cu tiganii de matase care se cred printii de walles in romania..

 12. luize a comentat: 09/03/2015 ora 18:28

  …. prea bun
  ….prea dur
  ….prea de tot !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *