The Riot Club (2014) – filme online

The Riot Club (2014) – filme online

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Miles, un tânăr student la Oxford nu ştie ce schimbare majoră urmează să se întâmple în viaţa sa, o schimbare ce îi va schimba o dată pentru totdeauna drumul său în viaţă, ce îi va asigura cea mai bună carieră. Datorită faptului că face parte din înalta societate, primeşte onoarea de a deveni membru al unui club extravagant din cadrul universităţii Oxford, un club ce îşi păstrează obiceiurile şi îşi protează membrii, indiferent de normele societăţii… Dar această atitudine de îngâmfare şi superioritate atrage după sine ceea ce sădesc… Distrug viaţa şi afacerea unui om ce îi primeşte cu braţele deschise, iar acesta o să afle care va fi preţul bunăvoinţei sale. Miles se retrage din club până nu e prea târziu, iar ceilalţi scapă, asta datorită “elitismului” şi al ideologiei că societatea n-ar putea funcţiona fără ea…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  12 comentarii
  1. Lo Gica | 2015-10-27

   @Bogumil… Atunci cand cei umiliti isi accepta situatia, inseamna ca… si-o merita. Logic, nu…? Sau le place…

  2. Dana I. | 2015-03-28

   Trist, dur, adevărat, din păcate banii și puterea pervertesc. Ai zice că cei bogați de generații și școliți ar trebui să fie mai umani sau măcar amabili cu oamenii obișnuiți dar …..

  3. Alexandra | 2015-03-14

   Multi baieti frumosi 😀

  4. Boasca | 2015-03-11

   prea multi tampiti ca luize ,de pilda,care cred ca ca illuminati,skull & bones si masoneria sunt doar niste chestii inventate.Filmul este despre astia .E nasol dar adevarat ca 7mld si ceva de oameni sunt la discretia astora.

  5. ( ^@^ ) | 2015-03-10

   Un film despre, cum se zice…
   Se zice ca banul este ochiul dracului. Dar, din pacate si din nefericire, depindem de bani, avem nevoie de bani pentru ca sa putem sa traim, sa supravietuim de fapt in aceasta lume. Care lume este si ea a dracului. Si la propriu si la figurat. (asa ca suntem in … rahat . Scuze de expresie, dar rimeaza asta. Si de fapt chiar acesta este adevarul.) Asa ca avem mult de luptat. ( Efeseni 6 : 12 ) . Rugati-va neincetat. Mai ales pentru cei care s-au prabusit la un moment dat , din cauza loviturilor puternice , multe , diverse si neincetate pe care le-au … incasat . “Meciul” nu este pierdut , ci doar niste “reprize”.
   Dumnezeu sa ne ajute pe toti . Pe toti care… merita , normal . Amin!
   Apropo… , Credinta fara actiune are o valoare… “mare” . Exact ca si o frectie facuta unui picior… . De lemn . 🙄

  6. OSCAR | 2015-03-10

   Banul nu te face om niciodata!!! Cei mai nefericiti mi se par bogatii 🙁 mi e mila de ei! imi doresc un trai decent.Atat!
   un film foarte bun insa cu greu rezisti sa te uiti,la ce nedreptati se fac…
   nota 10
   V am spus ca mi plac foarte mult productiile britanice? din ce in ce mai mult.

  7. stela | 2015-03-10

   M-a plictisit enorm acest film

  8. Parere | 2015-03-10

   De mult nu m-am enevart la un film, asta m-a facut sa imi pierd rabdarea, nu filmul, ci actiunile pe care regizorul lea scos in relief. Dezgustator cu niste bogatasi isi bat joc de oamenii saraci. Am avut un prieten ( Gitza)…. acelasi fel de comportament si copia personajului care este exmatriculat in final in cazul nostru ( in film) care a murit pana la urma in accident de masina din cauza vitezei si a batuturii.
   Nu judec, sa nu fiu judecat, dar pot sa mentionez un lucru: Fiecare isi are nasul, azi sau maine sau in altazi , vei raspunde pentru toate faptele tale.

  9. M | 2015-03-09

   Bun filmul,joaca foarte bine Sam Claflin(Alistair Ryle).Ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad.Multumesc.

  10. carmen | 2015-03-09

   Filmul e bun,dar iti lasa un gust ……amar e putin spus.
   Oricum lumea e plina de gunoaie umane.

  11. Bogumil | 2015-03-09

   daca cei mai nesimtiti si fara scrupule ajung la ciolan si-i umilesc pe restul cu nesimtirea, jicnirea, batjocura si marlania iar acestia nu se revolta impotriva acestor abuzuri si nesimtiri rezulta ca se complac in acesta situatie.. cam ca si la noi cu tiganii de matase care se cred printii de walles in romania..

  12. luize | 2015-03-09

   …. prea bun
   ….prea dur
   ….prea de tot !

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net