Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

The Ritchie Blackmore Story (2015) – filme online

Documentar despre legendarul chitarist Ritchie Blackmore, care este cel mai bine cunoscut pentru munca sa cu trupele rock Rainbow și Deep Purple.

IMDB : 8,0

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (5)
 • WOW (4)
 • Capodopera (15)
Tags: , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to The Ritchie Blackmore Story (2015) – filme online

 1. @dit@ a comentat: 22/03/2016 ora 21:52

  Da, cine poate uita asemenea piese, un maestru de chitara printre cei mai buni, impecabil si inconfundabil.. insa foarte greu de urmarit la vremea lui datorita numeroaselor schimbari bruste (in formatie, trupa, denumire si tranzitie de la un gen muzical la altul).. inainte de aceasta pelicula insa mai pot recomanda spre vizionare si documentarele “Cadillac Records” (primul studio de inregistrari care a inregistrat si produs primele albume ale lui Muddy W.) deasemenea ,”it might get loud” (un documentar care reuneste si provoaca 3 titani celebri cu stiluri tehnice si provenind din formatii diferite in abordarea chitarii electronice) si bineinteles cele despre solistii Kurt Cobain si Freddy Mercury.. Deci => spor la vizionat ! 😉

 2. Alin a comentat: 21/03/2016 ora 17:56

  Extraordinar documentar despre unul dintre cei mai emblematici nu doar chitaristi, ci artisti ai secolului nostru. Mai ales iubitorii muzicii rock clasice (anii 1970-1980) vor gasi cu siguranta in acest film o inspiratie in a trai muzica intr-un mod mai profund, fiecare pasiune este un mod de a te descoperi pe tine insuti, iar acest chitarist ne-a aratat o calatorie proprie a sinelui prin toate stilurile muzicale pe care le-a adoptat. O invatatura de minte pentru fiecare dintre noi sa ne ducem la indeplinire chemarile sufletului nostru.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *