The Romantics (2010) – filme online gratis

The Romantics (2010) – filme online gratis

Vezi trailer
5.1
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
5.1
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

Şapte prieteni apropiaţi se reunesc pentru nunta a doi dintre ei. Problemele apar deoarece mireasa şi domnişoara de onoare au avut o rivalitate îndelungată pentru mire.
Tom, Lila, Laura, Jake, Weesie, Tripler si Pete au fost colegi de facultate si au facut parte dintr-un grup autointitulat “Romanticii”. La 10 ani de la terminarea colegiului, cei sapte prieteni se reunesc pentru a participa la casatoria lui Tom cu Lila, Laurei revenindu-i ingrata misiune de a fi domnisoara de onoare a miresei, desi in trecut a fost indragostita de mire si a impartasit o idila pasionala cu acesta. Tom este vedeta in echipa de inot, provine dintr-o familie modesta de catolici si considera ca a tras lozul castigator de vreme ce bogata Lila a acceptat sa ii devina sotie. Atunci cand o revede pe atragatoarea Laura, care ii stimuleaza creativitatea si romantismul, il incurajeaza si il invata ca merita sa lupti pentru dragostea adevarata, Tom este cuprins de confuzie in ceea ce priveste propriile sentimente. In noaptea de dinaintea ceremoniei, dupa ce beau mai mult decat este cazul, cei sapte amici merg la debarcader pentru a se balaci in apa lacului, insa atunci cand se intorc la tarm constata cu stupoare ca ginerele a disparut. Cautarea lui Tom pune la incercare loialitatea membrilor grupului si declanseaza noi tradari si marturisiri.

Anul lansarii: 2010
Distributie:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. da | 2013-07-05

  Stiti ce, avand in vedere ca majoritatea nu stiti sa scrieti :”ce-l”…ar trebui sa incetati cu astfel de comentarii. Filmele nu sunt facute doar pentru a fi premiate, sunt facute sa placa ochiului. Mie una mi se pare un film dragut, reusit.

 2. ELENA | 2012-11-18

  Slabut rau …..rau…

 3. ana | 2012-07-26

  f bun filmul, finalul e neasteptat pt cei care nu se pot decide sa faca o alegere intervine vremea rea si-i salveaza 🙂

 4. stefalex | 2012-07-07

  Cred ca e prea dur criticat filmul! mie mi-a placut!intr-adevar are un sfrasit ciudat dar per total filmul e k!ideea filmului am mai vazut-o folosita si in alte filme!un film dragut

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!