The Ruins – Ruinele (2008) – filme online hd

The Ruins – Ruinele (2008) – filme online hd

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Ruins – Ruinele (2008) – filme online hd

GEN FILM: HORROR
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

52 comentarii

Bazat pe romanul omonim al scriitorului Scott Smith, The ruins este un horror sângeros despre un grup de 6 tineri turişti aflaţi în vacanţă în Mexic care, în căutare de senzaţii tari şi adrenalină, pleacă într-o excursie de o zi în jungla din apropierea oraşului Cancun pentru a găsi nişte străvechi vestigii arheologice mayașe. Jeff, Eric, Amy, Stacy, Mathias şi Dimitri se ghidează după o hartă desenată schematic, pe care a lăsat-o în urma Henrich, fratele dispărut în condiţii misterioase al turistului german Mathias, ajungând astfel la un sat mayaş ai cărui locuitori îi întâmpină cu ostilitate şi încearcă să-i determine să renunţe la încercarea lor de a vizita ruinele blestemate.
În curând, cei şase prieteni se vor trezi implicaţi fără voia lor într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire întrucât se confruntă deopotrivă cu un mediu natural neprielnic şi străin, dominat de plante agăţătoare carnivore, capabile să îi prindă în capcane de tot felul şi imitându-le perfect vocile, precum şi cu localnicii duşmănoşi, care cred cu tărie în superstiţii şi consideră că turiştii se fac vinovaţi de încălcarea unor cutume tradiţionale.

IMDB : 5,9

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )
    Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net