The Sand Pebbles – Canoniera de pe Yangtze (1966) – filme online

The Sand Pebbles – Canoniera de pe Yangtze (1966) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

8 nominalizări Oscar, un premiu şi 7 nominalizări Globul de Aur

The Sand Pebbles spune mai multe poveşti. Este o poveste despre China, uriaşul adormit care se trezeşte auzind strigătele poporului său – şi ale americanilor prinşi în această deşteptare sângeroasă. Este povestea lui Frenchy (Richard Attenborough), matelot pe vasul american San Pablo, care îşi răpeşte mireasa chinezoaică. Dar mai ales este povestea lui Jake Holman (Steve McQueen), un marinar care a renunţat să mai lupte pentru a face pace cu toată lumea – inclusiv cu el însuşi.

Nominalizat la opt PREMII OSCAR®, între care premiul pentru “Cel mai bun film” şi “Cel mai bun actor” pentru McQueen, The Sand Pebbles combina secvenţe de acţiune explozivă cu răscolitoare drame şi poveşti de iubire.

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Quiet Man ( 1952 ) - Omul liniștit
    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net