The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) – filme online

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
6.6
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Trimite filmul

Sonny visează şi mai măreţ de data asta şi face din nou promisiuni pe care nu le poate respecta fiindcă nu are nici timp, nici resurse. Timpul ii e limitat căci trebuie să se ocupe şi de nunta cu iubita sa, Sunaina, iar resursele cu care se laudă nu există, devreme ce Best Exotic Marigold Hotel nu mai are decât un loc liber. Cu toate astea doi musafiri sunt pe cale să sosească dintr-o clipă în alta: Guy şi Lavinia. Sonny a pus ochii pe o nouă proprietate cu potenţial, pe care vrea să o transforme în The Second Best Exotic Marigold Hotel.

Între timp, Evelyn şi Douglas au devenit angajaţi ai oraşului Jaipur şi se întreabă unde vor duce întâlnirile lor regulate la clătitărie, Norman şi Carol negociază termenii complicaţi ai unei relaţii exclusive, iar Madge jonglează cu doi pretendenţi foarte şarmanţi şi bogaţi. Cea care ar putea să ştie toate răspunsurile e Muriel, păstrătoarea secretelor tuturor, devenită de curând co-manager al hotelului lui Sonny. Pretenţiile pe care le impune o nuntă tradiţională indiană îi pun pe toţi la încercare, dar o neaşteptată soluţie apare.

IMDB : 6,8

Anul lansarii: 2015
Regizor: John Madden
Distributie:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Terminal (2018)
John Rabe (2009)
California Dreaming (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1526958743