The Secret Diaries of Miss Anne Lister (2010)

The Secret Diaries of Miss Anne Lister (2010)

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Secret Diaries of Miss Anne Lister (2010)

GEN FILM: DRAMĂ
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Titlu original: The Secret Diaries of Miss Anne Lister

Orfana si bogata Anne Lister locuieste cu matusa si unchiul sau in comitatul Yorkshire. Familia ei, care doreste sa o vada maritata cat mai curand, nu are habar ca Anne este lesbiana si ca isi noteaza gandurile si incercarile intr-un jurnal scris intr-un cod propriu. Cand iubita lui Anne, Mariana Belcombe, incheie o casatorie de convenienta cu batranul si bogatul Charles Lawton, Anna se simte tradata, cu toata ca Mariana continua sa o viziteze si sa intretina relatii sexuale cu ea. Relatia nu pare sa duca nicaieri. Dupa ce, cu ajutorul vechii ei prietene Tib (care este si o fosta iubita), Anne incearca sa o cucereasca pe inocenta Miss Browne si nu reuseste, Anne isi gaseste o preocupare in a renova vechiul conac al familiei. Dar sexualitatea ei complet nepotrivita cu standardele de moralitate ale vremii starneste scandal in presa locala, mai ales dupa ce Anne refuza cererea in casatorie a lui Christopher Rawson, un bogat proprietar de mine din zona. Insa Anne e ferm hotarata sa ramana pe pozitii si sa isi traiasca viata asa cum vrea ea. O va intalni pe Ann Walker, femeia care ii va deveni “sotie” si partenera de afaceri intr-o exploatare miniera, si impreuna vor duce o viata fericita. Insa toata viata, pana la moartea survenita in Rusia in 1840, Anne Lister va purta in inima secretul iubirii neimplinite pentru Mariana.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. sara | 2017-12-18

   hmm, foarte frumos filmul si da vrem mai multe filme de genul 🙂

  2. mih | 2017-08-15

   puteti reposta filmul? multumesc

  3. Ami | 2013-07-12

   Ar fi minunat si cred ca multe persoane ar aprecia daca ati baga mai multe filme cu povesti de dragoste intre femei.O amatoare a acestor filme o aveti deja. :fhd:

  4. Ina | 2013-05-02

   Un film inteligent facut si admirabil jucat.

  5. stela | 2013-05-01

   frumos filmul cu un subiect tabu pentru acele vremuri

  6. Nina | 2013-05-01

   Un film foarte bun.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Wonder (2017) - Minunea
  Cold Skin (2017)
  A United Kingdom (2016)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net