Vizioneaza filme online

The Secret of Convict Lake (1951) – filme online

Glenn Ford joacă rolul un pușcăriaș, Jim Canfield, care evadează dintr-o închisoare din Nevada, din secolul al XIX-lea, în compania mai multor deținuți. Atunci când intră într-un sat din California troienită, ei află că toți bărbații satului sunt plecați după zăcămintele de argint și numai femeile au rămas acasă. Satul este cunoscut sub numele de Convict Lake, deoarece, cu ani în urmă, 40.000 $ furați au fost ascunși undeva în zonă. Dintr-o dată totul devine interesant pentru ceata de nelegiuiți și purced a face ce știu ei mai bine…

IMDB : 6,9

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to The Secret of Convict Lake (1951) – filme online

  1. Mircea a comentat: 09/03/2017 ora 22:33

    Revin cu o precizare: chiar daca simplist, ca naratiune filmica, actorii s-au achitat onorabil de interpretarea rolurilor ce le-au fost repartizate.

  2. Mircea a comentat: 09/03/2017 ora 22:30

    Un film tipic american in maniheismul sau, dar totusi simpatic. In alta ordine de idei: atentie la modul de scriere a traducerii, in limba romana, mai ales la formele de pronume personal, forma neaccentuata care determina verbul la forma de indicatin, perfectul compus. De obicei este urmat de linie de despartire. Si, intr-o alta ordine de idei, apreciez faptul ca ni se da ocazia de a vedea diferite modalitati de exprimare artistica, chiar daca in limitele sablonului, la nivel de scenariu.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *