The Secret of My Succe$s – Vise de mărire (1987) – filme online

The Secret of My Succe$s – Vise de mărire (1987) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

The Secret of My Succe$s – Vise de mărire (1987) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FILME VECHI
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

O nominalizare Globul de Aur.

Una dintre cele mai de succes comedii ale anilor ’80, acest film exploatează la maxim calităţile comice ale lui Michael J. Fox, eroul din seria Înapoi în viitor. Acesta îl interpretează pe Brantley Forester, un puşti de la ţară, mai exact dintr-o obscură localitate din Kansas care vrea să dea lovitura în New York. Numai că, ajuns în oraşul tuturor posibilităţilor, Brantley va constata că nu îi este uşor să se îmbogăţească şi să devină magnetul celor mai frumoase femei din ispititoarea metropolă. Aşa că isteţul Brantley va apela la un subterfugiu. Va cauta de lucru într-o megacorporatie condusă de unchiul său multi-miliardar.
Pentru că este repartizat la serviciul de triere a corespondenței, el îşi vede năruite din faşă visele de mărire. Pentru că vrea să se ajungă şi să aibă succes la femei, el va apela la un alt subterfugiu. Se va da drept directorul executiv al unui departament de bază din firmă şi, astfel, va cuceri o colegă cu o funcţie la fel de importantă în trust. Aceasta îl va copleşi cu daruri şi îl va trata ca pe un mic prinţ. Singura problemă în noua sa viaţă de huzur este că trebuie să-şi împace identitatea sa fictivă cu cea reală. Felul în care îi izbuteşte – sau mai exact spus nu prea îi izbuteşte acest lucru – reprezintă sarea şi piperul acestei comedii.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net