The Silence – Tystnaden (1963)

The Silence – Tystnaden (1963)

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Director: Ingmar Bergman
Writer: Ingmar Bergman

Ester si Anna sunt doua surori care calatoresc, impreuna cu baietelul Annei, intr-o tara a carei limba nu o inteleg si unde nu se pot face intelese. Poposind intr-un imens hotel ai carui singuri oaspeti sunt membrii unei trupe de pitici, intre cele doua surori se produce o disperata apropiere sexuala. Opera cu radacini metafizice, “Tacerea” e o meditatie asupra cautarii unui scop intr-un univers lipsit de sens si de Dumnezeu, in care alienarea a redus comunicarea dintre oameni la relatii pur carnale.

Trimite filmul

Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. Nina | 2012-09-09

   Filmele lui Bergman…nu-ti ofera relaxare si nici liniste sau impacarea cu sine…te rascolesc si te lasa plin de ganduri..
   Tacerea..care pare sa explodeze de atatea cuvinte nerostite. Intre mai toate personajele acestei pelicule, se desfasoara un dans mut , grotesc uneori, fiecare “vorbeste” la propriu si/sau la figurat , fara a fi inteles de partenerul de dialog ; durerea lipsei de comunicare de pana la sfarsit , dintre cele doua surori.
   Si ultimele cuvinte scrise de matusa Ester, nepotului Johan : “Hajdek inseamna SUFLET”, cuvant cu valoare imensa, de simbol in acest film.

  2. dudester04 | 2012-09-07

   Subtitrare e cam defazată, dar filme e grozav.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  El Incidente (2014) - Incidentul
  Ostwind 2 (2015) - Furtuna 2
  La guerra dei cafoni (2017) - Războiul bădăranilor

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.