The Soloist – Solistul (2009) – filme online

The Soloist – Solistul (2009) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Nathaniel Ayers (Jamie Foxx), un violonist de geniu care dezvoltă schizofrenie în al doilea an de studiu la Academia Juilliard, îşi pierde casa şi ajunge să cânte la vioară şi violoncel la colţ de stradă. Steve Lopez (Robert Downey Jr.), un jurnalist la Los Angeles Times, descoperă mişcătoarea poveste a interpretului şi încearcă să-l readucă acolo unde-i e locul: pe scenă.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

11 comentarii
 1. Mia | 2016-09-26

  O porcarie!!! ??

 2. gracos | 2015-10-25

  tari tipii,downey jr. si mai ales j. fox.o lectie de actorie mai ales,cu un scenariu pe alocuri frustant pt.obisnuitii productiilor marca hollywood. de vazut pt.cine vrea altceva.

 3. andra | 2015-05-02

  va multumesc……

 4. AiO | 2015-05-01

  Absolut Fascinant !!! Mulumim FilmeHD

 5. Cristian Neagu | 2015-04-30

  Oamenii sensibili se “degradeaza” usor intr-un mediu in care lipseste caldura sufleteasca, Iar subestimarea lor este cel mai mare dusman pentru ei,pentru ca au sufletul pur,asemeni copiilor,ei fiind naivi ,cad usor in capcana parerilor celorlalti si cred in ele mai mult decat in ei insisi… Asta pentru ca ii aprciaza sau iubesc pe cei cei inconjoara. Multi dintre ei au calitati in diferite domenii care ar putea contribui evolutiei noastre insa cei ce nu-s capabili sa-i inteleaga,sa-i cunoasca,poate din ignoranta,din rautate sau pentru ca pur si simplu nu-s construiti sa poata vedea dincolo de aparente nu fac altceva decat sa “ologeasca” pe undeva evolutia lumii,a noastra ,a tuturor.Ignoranta noastra fata de TOTI cei de langa noi este ignoranta fata de noi insine si fata de generatiile ce ne urmeaza…

 6. andra | 2015-04-28

  puneti filmul din nou va rog ca nu mai este 🙁

 7. Veronica | 2013-11-21

  ce fain a fost!!! trebuie sa fie teribil sa traiesti cu o asemenea boala si nici macar sa nu fii constient.e foarte bun filmul.

 8. pepy | 2013-11-21

  Exceptional,jocul actorilor super. Oare cati dintre noi ne-am straduit vreodata sa intelegem si sa ajutam pe cineva care are nevoie ??? Un film rar despre prietenie si altruism care iti ramane in minte multa vreme. Geniile omenirii sunt de neinteles uneori si greu de suportat datorita comportamentului ciudat dar ai prefer prostimii care se mai crede si isteata. Recomand acest film deosebit. Nota maxima. Multumesc filmehd .

 9. mihai | 2013-11-21

  Cred ca pt. 90% dintre noi, compasiunea nu exista, sau n-avem timp sa ne permitem s-o lasam sa existe(nu consider ca eu fac exceptie).Pentru 90% din restul de 10% ramasi(foarte putini, nu?) aceasta compasiune este doar de fatada…Multi fac un bine ca sa se simta ei bine, superiori, deosebiti de semeni!Ceilalti, care raman, sunt cei care ar putea sa ne salveze ca oameni! FRUMOS FILM !

 10. cris | 2013-11-14

  bunicel..nota 8

 11. Machu | 2013-11-10

  Film de colectie. Recomand.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!