The Square Peg (1959) – Filme online

The Square Peg (1959) – Filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Norman si Mr. Grimsdale sunt topografi ai unui oras, ocupandu-se cu repararea de drumuri. Intr-una din zile sunt trimisi sa repare drumurile din vecinatatea unei baze militare, unde intra in conflict cu gradatii. Drumul este foarte solicitat, iar cei doi lucratori il blocheaza mai mereu. La fel ca in comediile lui Stan si Bran, Norman nu ramane niciodata dator dupa ce este apostrofat si nu este lasat sa-si faca treaba. Se decide sa le-o plateasca celor care nu il lasa sa-si faca treaba. Insa nici acestia nu se lasa si decid sa aranjeze ca cei doi sa primeasca de la Departamentul de razboi ordin de inrolare. Norman se face remarcat la instructie si e trimis in Franta cu Mr. Grimsdale, dar sunt parasutati pe teritoriul inamic si sunt prinsi. Norman profita de asemanarea izbitoare cu un ofiter german Otto Schrieb, creeaza confuzie in tabara inamica si in cele din urma se intoarce in tara erou.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. Lacrimioara | 2016-05-27

   Super tare !!!! 😀 😀

  2. Nick | 2015-02-26

   Modestut

  3. popa viorel | 2013-02-16

   super bune comediile lui norman, imi aduc aminte de copilarie cat mai radeam la filmele lui ,, DUMNEZEU SA-IL ODIHNEASCA,,

  4. Carmina | 2012-11-26

   Bun film! am ras cu lacrimi! recomand!

  5. ciprian | 2012-11-08

   minunat

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net