The Square Peg (1959) – Filme online

The Square Peg (1959) – Filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

Norman si Mr. Grimsdale sunt topografi ai unui oras, ocupandu-se cu repararea de drumuri. Intr-una din zile sunt trimisi sa repare drumurile din vecinatatea unei baze militare, unde intra in conflict cu gradatii. Drumul este foarte solicitat, iar cei doi lucratori il blocheaza mai mereu. La fel ca in comediile lui Stan si Bran, Norman nu ramane niciodata dator dupa ce este apostrofat si nu este lasat sa-si faca treaba. Se decide sa le-o plateasca celor care nu il lasa sa-si faca treaba. Insa nici acestia nu se lasa si decid sa aranjeze ca cei doi sa primeasca de la Departamentul de razboi ordin de inrolare. Norman se face remarcat la instructie si e trimis in Franta cu Mr. Grimsdale, dar sunt parasutati pe teritoriul inamic si sunt prinsi. Norman profita de asemanarea izbitoare cu un ofiter german Otto Schrieb, creeaza confuzie in tabara inamica si in cele din urma se intoarce in tara erou.

.

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

5 comentarii
 1. Lacrimioara | 2016-05-27

  Super tare !!!! 😀 😀

 2. Nick | 2015-02-26

  Modestut

 3. popa viorel | 2013-02-16

  super bune comediile lui norman, imi aduc aminte de copilarie cat mai radeam la filmele lui ,, DUMNEZEU SA-IL ODIHNEASCA,,

 4. Carmina | 2012-11-26

  Bun film! am ras cu lacrimi! recomand!

 5. ciprian | 2012-11-08

  minunat

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Cha-i-na-ta-un (2015)
The Place (2017) - Localul
Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!