The Sunset Limited – Alb şi Negru (2011) – filme online

The Sunset Limited – Alb şi Negru (2011) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

The Sunset Limited – Alb şi Negru (2011) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.4
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Inspirată din piesa de teatru omonima a dramaturgului Cormac McCarthy, drama “The Sunset Limited” se petrece într-un apartament închiriat din New York, în care doi bărbaţi numiţi generic Black şi White poartă o discuţie filozofică pe tema semnificaţiei sau lipsei de semnificaţie a existenţei.
După ce l-a salvat de la moarte pe White, un profesor de colegiu care a vrut să se arunce în fața metroului, fostul puşcăriaş Black se străduieşte să îl ţină încuiat pe sinucigaş în apartamentul său pentru a evita o nouă tentativa a acestuia de a-şi curma viaţa, în acelaşi timp dorind să afle motivele care l-au determinat pe musafir să intre într-o asemenea stare depresivă.
Condamnat la închisoare pentru crimă şi aflat pe punctul de a fi înjunghiat mortal în timpul detenţiei de către un alt prizonier, Black pretinde că a avut o viziune divină şi că, din acel moment, a devenit credincios, fiind convins că Dumnezeu i l-a scos în cale pe White pentru a-l converti şi a-l aduce pe calea cea bună. Numai că White este ateu, dispreţuieşte crezul religios al lui Black şi tot ceea ce îşi doreşte este să fie lăsat să îşi sfârşească socotelile cu viaţa.

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana
    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net