Vizioneaza filme online

The Trip – Călătoria (2010) – filme online

Când Steve este rugat de “The Observer” să facă un tur al ţării prin cele mai bune restaurante, el îşi închipuie că aceasta va fi o escapadă perfectă pentru el şi prietena lui. Dar când ea îl refuză, Steve nu are altă alternativă decât să-l ia cu el pe prietenul său cel mai bun şi sursa tuturor relelor, Bob Brydon. Cei doi vor forma un duo genial şi comic. În final vor învăţa câte ceva despre mâncarea bună, faima, relaţii şi chiar propriile vieţi.

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to The Trip – Călătoria (2010) – filme online

 1. Miriam a comentat: 17/07/2016 ora 22:02

  Very good and smart movie! I really enjoyed watch it. 9/10. 🙂

 2. Doriana a comentat: 11/06/2015 ora 13:50

  Nu imi dau cu parerea niciodata despre filme, dar de data asta trebuie sa spun ceva. Pentru cei dintre voi care urmariti showuri englezesti gen 8 out 10 cats, the countdown, Qi, acest film va fi genial. Am ras de nenumarate ori, m-au emotionat scenele cu ei calatorind pe apa si muzica italiana de pe fundal, trimiterile catre filme foarte vechi.Este dificil sa sintetizezi parerile tuturor pentru a putea lua o decizie ulterior, atat timp cat ceilalti au alte preferinte in materie de umor. Dar filmul asta este deosebit, este frumos si inteligent.Cum a spus prietenul meu englez impreuna cu care am vazut filmul: “It’s brilliant!”

 3. Daniel a comentat: 01/03/2015 ora 06:43

  Este un film bun pentru cei care vor sa exerseze engleza britanica. Filmul nu are nicio legatura cu comedia decat poate faptul ca acesti 2 actori sunt si in viata reala cu acelasi nume si fac stand-up. Steve Coogan mi se pare plictisitor ca actor la fel ca Michael Caine in tinerete. Rob Brydon e doar un imitator de voci. Nu am ras absolut deloc la acest film, decat am exersat pronuntia englezei britanice.

 4. Etherospike a comentat: 15/02/2015 ora 14:04

  Este un film pseudobiografic despre doi actori care isi interpreteaza propriile roluri, daca ai trecut pe la scoala si nu doar pentru ca sa faci act de prezenta, atunci ai ce vedea, daca dimpotriva ai fost pe acolo doar ca sa te traumatizeze tortionarii aia de profesori incercand sa-ti bage materia-n cap cu fortza, atunci nu are rost sa te uiti, pentru ca s-ar putea sa-ti plezneasca Doamne fereste un vas pe creier!

 5. estefania a comentat: 25/01/2015 ora 01:02

  penibil film nici nr 4 nuidau

 6. mihai a comentat: 20/12/2014 ora 02:30

  Un film inteligent…Atat de inteligent incat, eu, m-am simtit depasit…

 7. DragosFilm a comentat: 18/10/2012 ora 06:59

  Film ciudat.Se incadreaza la categoria comedie,dar are un puternic umor de intelectual englez frustrat psihic,nu este nici macar acel umor de pub englezesc.Este un umor greu digeribil,extraordinar de plictisitor,fara izbucniri de moment,un umor static.Filmul poate fi incadrat mai bine chiar la categoria drama vesela.Poate din punct de vedere cinematografic este vreo mare smecherie,sau realizare in domeniu,eu nu m-as uita a doua oara la filmul acesta decat daca viata mea ar depinde de asa ceva.Nu zic ca e prost,e extraordinar de plictisitor pt o comedie,eu il consider NERECOMANDABIL

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *