The Vatican Tapes (2015) – filme online

The Vatican Tapes (2015) – filme online

Vezi trailer
5.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

41 comentarii

Filmul urmăreşte povestea lui Dudley, o tânără de 27 ani aparent banală ce are un efect devastator asupra oricărei persoane apropiate, toţi prietenii ei sfârşind prin a se răni grav sau chiar ucişi în circumstanţe dintre cele mai bizare. Încercând să desluşească misterul, preotul comunităţii locale descoperă că tânăra este posedată şi cere ajutor pentru a face o exorcizare. Numai că părintele Lozano şi Cardinalul Bruun, venit tocmai de la Vatican pentru a răspunde acestei solicitări neobişnuite, descoperă că spiritul care a posedat trupul tinerei este de fapt un demon satanic din vremuri străvechi, malefic şi mult mai puternic decât şi-ar fi închipuit.

IMDB : 4,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  41 comentarii
  1. eu | 2016-03-23

   Mi-a placut filmul si eu ma uit foarte des la filme de genu. M-am uitat fara sa ma plictisesc. LIKE

  2. maya | 2016-02-08

   In zilele noastre..Cred ca e vorba de mamutul de Beyoncé. Numai lumea fara cap si credinta o venereaza de parca ar fi nu stiu ce 😕 😯

  3. Simi | 2016-01-05

   Bun filmul, merita vazut!

  4. dia | 2015-12-29

   ufff cate comentarii pe aici…….filmul este catusi de cat bun 7 multumim :fhd:

  5. Koi Tze | 2015-12-25

   mia placut comentarile vostre. khe nebuni :mrgreen:

  6. Ninja | 2015-12-17

   Super tare filmul, sper sa fie si o continoare!

  7. Spartacus | 2015-12-05

   Terminati ma cu comentariile alea stil Luceafarul la adresa religiei. Fiecare are dreptul la libera alegere , nu mai suferiti atata si comentati in legatura cu filmul daca chiar vreti sa spuneti si voi ceva. Pace.

  8. Otto | 2015-12-04

   destulde bun….

  9. psybross | 2015-11-29

   Rene este un satanist sadea care sustine ca satanizmul e bun .Ma baiatule daca tu ai mancat fructul gresit nu mai trage pe nimeni dupa tine ,te- ai pacalit si asta e .Sau iti e ciuda de alegerea facuta?

  10. COSEREA SORIN | 2015-11-18

   De ce nu se poate sa comentati doar cu un merita vazut sau nu? Se AJUNGE LA INJURII SI ALTE COMENTARII CARE NU-SI AU LOCUL AICI.

  11. Feliciano | 2015-11-13

   ce sfarsit neasteptat ???

  12. Angela | 2015-10-27

   @daniel ai ajuns la o concluzie foarte… valabila. 🙂 Dar ai uitat sa mentionezi ca este valabila (numai) pentru cei care sunt spalati pe creier(e) sau… cam asa ceva… 🙂 .
   Tu vrei sa zici, de exemplu, ca…
   Nu iti ajunge o singura nevasta, care sa te iubeasca, sa se poarte frumos cu tine, sa spele, sa gateasca.
   Mai trebuie sa ai inca una (bucata nevasta), care sa te bata (si la cap si cu facaletul pe spinare), sa te chinuiasca in toate felurile. Eventual sa te trezeasca de trei ori pe noapte, in suturi si cu o sonerie puternica si aruncandu-te din pat.
   Pai, daca spui ca nu poate sa existe binele fara sa existe si raul… eu ce pana mea sa inteleg…?
   Am inteles… exemplul de mai sus.
   Dar mai pot fi gasite si alte exemple. Chiar mai… placute. 🙂

   :fhd: :fhd: :fhd:

  13. daniel | 2015-10-26

   raul exista si trebuie sa ne obisnuim cu el raul fara bine nu poate exista si invers punct..

  14. ionut | 2015-10-26

   Q_Q credeti ca stiti dar de fapt nu stiti nimic.

  15. Roxy M. | 2015-10-24

   Foarte tare

  16. Magda | 2015-10-22

   Ia nu mai dati vina pe toti dracii, popii, D-zeu, satanistii, paganii, religiile, etc.
   99,9(9) % OMUL face si drege: incepe razboaie, e agresiv, criminal, rau, lacom, pradator, mincinos, ingamfat, lenes, viciat, lipsit de personalitate si coloana v, prea cheltuitor sau prea zgarcit, etc. Si dupa ce le face, cauta tap ispasitor, ca mai e si las. Cat despre ispita, ce sa mai vorbesc! Toate leprele au fost ispitite asa cum toti abuzatorii au fost provocati.
   Filmul e ok, mi-a placut.
   Pentru cei care aspira la biblioteca Vaticanului: exersati autocunosterea 🙁 si n-aveti nevoie de nimic de acolo.

  17. Alandala si eu pe aici | 2015-10-22

   Tot ce trebuie sa intelegi voi astia cu hatereala dupa voi si cred ca vorbesc in numele multor utilizatori de pe acest site cand spun ca pe noi chiar nu ne misca cunostintele voastre acumulate pe diverse forumuri religioase. Tot ce ne asteptam sa vedem in sectiunea comentariilor este o nota/parere despre film si nimic altceva.

  18. Jesus | 2015-10-21

   Rene, daca ai asa multe cunostinte, de ce nu spui si despre jertfele si ritualurile sataniste? De ce au demonii (zeii) nevoie de jertfe? Si de ce ei le produc oamenilor dureri si suferinte, prin diferite metode? Mai ales prin minciuna, dezbinare, instigare la violenta si razboaie, egoism, rautate, pofte, etc. Si cine este tatal minciunii si cum a patruns rautatea in lume, in oameni? Cine este dusmanul oamenilor? Cine sunt dusmanii oamenilor? Te-ai intrebat acestea si altele? Cunosti raspunsurile? Informeaza-te (bine) si incearca sa raspunzi, cauta adevarul si vorbeste pe urma. Si, apropo de salutul tau (Haill), cunosti cine l-a inspirat pe Hitler? Posedat, mai bine zis.

  19. nina | 2015-10-20

   doamne fratilor ce is cu comenturile astea lungi ?:))) cine sta sa le citeasca e si mai nebun :)) Film super , :fhd: :fhd:

  20. Alin | 2015-10-20

   Huh ce com-uri zici ca sunt povesti la cat sunt de lungi 😆 filmul este bun si nu copiaza alte filme din contra in film este vorba de antichrist ! cei ce nu stiu despre antichrist sa se documenteze 😛 :fhd: 😀 👿 😈

  21. Rene | 2015-10-20

   Exista raioane întregi în biblioteca de la Vatican care conţin sute şi mii de cărţi ezoterice antice din toată lumea, care au fost furate şi tezaurizate şi ţinute departe de circulația publică de-a lungul anilor. Biserica Catolică, care este rădăcina religiei creştine, este controlată de către o societate secretă care a abuzat de puterile oculte pentru a subjuga populația. Scopul final este înrobirea totală a omenirii, scop pentru care ei au lucrat dintotdeauna, necruțător și fără milă.Ni se induce spiritul de turmă care este foarte puternic.

  22. Rene | 2015-10-20

   Si inca un lucru,Creștinismul este o unealtă de îndepărtare a cunoștințelor spirituale/oculte din rândul populației, astfel încât această putere să poată fi ţinută exclusiv în mâinile câtorva „aleși,” pentru manipularea şi subjugarea maselor.Multumim doamne pentru toate razboaiele purtate in numele tau !

  23. Rene | 2015-10-20

   Din nefericire, biserica creștină s-a opus vehement, pentru prea multă vreme, libertății presei și libertății de exprimare de-a lungul anilor, în special a celor din aripa de stânga. Satanismul reprezintă o amenințare majoră pentru mulți dintre cei care vor să-și păstreze puterea și controlul, deoarece Satanismul plasează această putere în mâinile bărbatului și a femeii de rând. Satanismul a fost în mod deliberat suprimat iar adepții au fost persecutați. Religiile inamice au fost libere să-și promoveze minciunile și poveștile de groază despre Satanism, pentru a-i ține pe oameni departe de puterile oculte, folosindu-se de o lipsă de cunoaștere și de frică. Aceasta a condus la multă ignoranță și confuzie în ceea ce privește Satanismul, având unul dintre cele mai nefericite efecte asupra celor care vroiau să caute spiritualitatea pe calea mâinii stângi și care nu aveau pe nimeni care să le răspundă întrebărilor.
   “Recent, eu împreuna cu alţi trei Preoţi şi Preotese Înalte, am întreţinut lucrări energetice cu Demonii. NU sunt monştrii. Mulţi dintre ei sunt binecunoscuţii şi popularii ZEI EGIPTENI. Timp ce secole, au fost abuzaţi din punct de vedere spiritual prin folosirea numelor zeilor vrăşmaşi, a cercurilor şi o pletoră de blasfemii şi insulte. Acesta este motivul pentru care muți le-au apărut ca monştrii. Toţi Demonii sunt premergători zeilor creştini; ei sunt ZEII ORIGINALI.”
   – Înalta Preoteasă Maxine Dietrich, mai 2003
   Informati-va inainte sa vorbiti si faceti-o bine ! Hail Satan !!!

  24. Lelea Florenta din Blagosloviresti Deal | 2015-10-19

   @roryta, tu ce i.q. ai, maica? Eu am priceput si gluma si negluma, cu toate ca-s batrana si am fost la scoala decat 4 clase. Poate ca 4 clase de atunci inseamna cat liceul de acum…? Uite ca si Yin Cognito a inteles forma de gluma, numai ca a interpretat, a tradus in alt sens ce a scris Daniela. Care Daniela cred ca este Daniel sau Dan sau Danut, tinand cont de felul in care a scris. Poate ca nu a vrut sa il confunde cineva cu preafericitul, asa ca a preferat sa scrie sub numele Daniela. 🙂 Ce zici Dane, asa este? 🙂 @Emanuela, completarile tale sunt binevenite, dar despre intrebarile tale nu stiu ce sa zic. Stai sa vezi cand apar unii din turma si te ataca pentru ca ai scris asa ceva. 🙂 Ca… Mare este gradina lui Dumnezeu. Si foarte populata. Cu tot felul de miei, oi, capre si… mai exista si niste… tapi. Cred ca este necesara o mare curatenie generala. Parerea mea… 🙂 . “Cat despre film”, parerea mea este ca este un film bun acesta care este postat pe aceasta pagina. Merita vazut acest film, asa cum si alte filme merita sa fie vazute.

  25. Emanuela Elenescu | 2015-10-19

   Yin Cognito, comentariul Danielei a vrut sa sublinieze altceva. Ceva asemanator cu comentariul Angelei. Si anume ca… oamenii (macar cei care au diverse functii religioase) trebuie sa actioneze impotriva demonilor, daca isi doresc o lume mai buna si o viata mai buna si lipsita de rautate. Trebuie sa se roage Lui Dumnezeu pentru ca EL sa-i pedepseasca si sa-i distruga pe toti demonii. Dumnezeu asteapta cerintele si rugaciunile oamenilor. Dar EL nu actioneaza, daca oamenii nu se roaga. Mai cititi si alte explicatii si comentarii, la filmele The Exorcism of Molly Hartley si, mai ales, la The Exorcism of Emily Rose. Si altele, Dupa Dealuri, The Message. Cine vrea sa citeasca mai mult, explicatii si pilde actuale, cautati Exorcizanie pe google si gasiti alte comentarii, in alte locuri si de acolo altele. Nu sunt despre exorcizari, sunt despre multe altele, diverse si practice (nu dogmatice si propaganda). Vedeti ce a scris Exorcescu si altii, la diverse filme. (nu Veta Exorcescu, zic despre Exorcescu acela “original”). Acest film este interesant. Nu este tras la indigo sau la xerox dupa alte filme cu exorcizari. Fiecare film ne arata cate ceva. Multumesc admin (si) pentru acest film.

  26. Emanuela Elenescu | 2015-10-19

   Emanuel, observ ca esti credincios. Un fel de pocait, dar nu spui din care secta faci parte. Tot in biblie mai scrie si ca Dumnezeu a zis cam asa… Sa nu va inchinati altor zei, sa nu va faceti alti dumnezei, sa nu faceti chip(uri) cioplit(e) si sa nu va inchinati inaintea lor. Aceasta ce inseamna? Sa nu va inchinati la statui, zei, idoli, cum se inchinau oamenii mai demult. Dar mai exista si acum oameni care se inchina la vaci, zei si diversi demoni. De exemplu musulmanii, care se inchina demonului Moloh, care i-a inselat facandu-i sa creada ca el este Dumnezeu. Dar Allahh este demonul Moloh in realitate. Dumnezeu este iubire. Musulmanii fac acele fapte… “bune”, din iubire? Dracu-i impinge pe oameni sa faca fapte rele. Dumnezeu nu indeamna pe nimeni sa faca rau. Dar daca Dumnezeu a zis ca sa va inchinati numai Dumnezeului Adevarat si sa nu va inchinati altcuiva, eu nu inteleg totusi ceva… De ce l-au transformat pe Joshua ( Iisus ) in idol sau zeu sau dumnezeu…? Si de ce va inchinati voi lui Iisus ca si Lui Dumnezeu? De ce a fost inlocuit Adevaratul Dumnezeu cu Iisus? Eu il respect pe Iisus, pentru ca a incercat sa-i invete pe oameni. Iisus a fost un om deosebit, extraordinar, ajungand sa fie asasinat pentru ceea ce a facut si pentru ceea ce a incercat sa faca. Alti oameni considera ca anumiti sfinti sunt un fel de intermediari (un fel de avocati) si se roaga sfintilor pentru ca ei sa intervina la Dumnezeu si sa rezolve diverse probleme sau dorinte sau mofturi ale oamenilor. Fiecare interpreteaza in diverse feluri si exista multe obiceiuri, dogme si pareri. Dar Adevaratul Dumnezeu este unul singur, exista un singur Dumnezeu Adevarat. Si adevarul este unul singur. Nu conteaza cate pareri exista si nu conteaza ca exista douazeci de mii de secte diferite in toata lumea. Pentru ca exista numai un singur adevar adevarat cu adevarat.

  27. Yin Cognito | 2015-10-19

   Roryta, bietule, ma tem ca agramatul esti chiar tu… Mesajul preanefericitei Daniela a fost intentionat cu…dezacorduri. Stii, ca sa sublinieze cat de analfabeti si ignoranti sunt cei care pun botu’ la “scenarii” ca cele din filmul asta si le iau de bune.

   In rest, filmul a fost OK, dar fara sa iasa in evidenta. Merita speculata mai mult ideea “arhivelor Vaticanului” – putea iesi un scenariu interesant de acolo. Asa, e doar un film obisnuit cu exorcizari si mesaje foarte “serioase” si apocaliptice. Ce mi-a placut la filmul asta e ca l-au facut pe popa un tip cu picioarele pe pamant, fara accente…melodramatice.

  28. Emanuel | 2015-10-19

   Ce interesant Film ! Multumim tuturor celor ce ni l-au oferit ! Cat despre film, intr-adevar este captivant, dar neadevarat ! Daca ar fi bazat pe biblie , daca s-ar fi facut conform informatiilor de acolo , as crede; dar , stiind unde bate, mie mi se pare mai degraba o diversiune/o distragere de la Adevarul Biblic. De aceea conducatorii marilor biserici si celor mai multor religii tin sa ne distanteze de Cuvant si sa ne tina in necunostinta de cauza! Vor sa bage frica de iad in noi si mainile-n portofel :/ Da, din nefericire asta e religia de oricare natura. Cel rau a ajuns sa se strecoare foarte usor in biserica deoarece biserica de azi nu mai e ce-a fost odata.Nu mai e aleasa lui Dumnezeu, deoarece tinde sa se considere neprihanita, sa se creada valoroasa, pune prea mare pretpe detalii, pe politica ! Credinta in Isus Christos ne trebuie noua… nu religie ! Biblia zice clar ca orice vom cere in Numele lui Isus Christos vom primi ! Exorcizarea trebuie facuta in Numele celui ce a biruit. Nu trebuie pomenit nici Tatal nici mama sici Sfantul Duh. Doar Cel ce este vrednic, Mielul injunghiat ! Lui i s-a dat toata stapanirea ca orice genunchi sa se plece in Numele Lui !Deci , orice se efectueaza trebuie facut in Numele lui Isus Christos , Yahsuah HaMashiah. Toate numele care contin El in dansele, au numele lui Dumnezeu incluse in dansele . Precum si DaniEl sau IsraEl De la Elohim.Sau Isus in Ebraica Yahsuah care inseamneaza Dumnezeu Mantuitorul (mai corect rascumparatoruul) deoarece Mantuitor vine din maghiara si Salvator din Engleza.. rascumparator e cel mai corect, deoarece asta a facut El pentru noi. NE-a recastigat din mana celui rau… Am cazut in pacat o data cu Adam si Eva, dar prin Christos suntem rascumparati ! Asqa simplu e ! Iar cel rau si imparatia lui trebuie sa se plece inaintea Celui Sfant! Filmul tinde sa ne induca frica… iar Biblia scrie : ”Afara sunt fricosii… ” si insira pe toti cei ce nu vor ajunge langa Dumnezeu in vesnicie ! CItiti si voi Biblia ca veti descoperi multe, daca citit sa gasiti Adevarul care Elibereaza ! ”Eu sunt Calea, Adevarul si Viata , nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine!„ a spus Isus. Deci , aceste cuvinte, il fac extremist ! Nu tu Budha, nici tu MAhomed , nu tu Crisnal sau Alte zeitati! Nici tu Sfantul Petru sau Maria, Sfantul Anton sau Magdalina… Nu ! Doar Fiul este vrednic si DOAR prin Numele lui exista Rascumparare !

   • Haios . Mw . Lt | 2016-07-11

    Si medicul ce a zis? Mare este gradina lui Dumnezeu. (nu a lu` iahve). 🙂

  29. Ana | 2015-10-17

   Wow. Mesajul filmului e tare si de actualitate. Lumea este plina de vindecatori/aderanti la curente spirituale/lideri de secte/ tehniceni trimisi de diferiti ingeri si numai credinta in aderanti ii hraneste. Asa cum a spus Nitzsche, oamenii sunt de doua feluri: tipul supraom, care este puternic, indraznet, liber si foarte rar, iar tipul omului din turma, credul, lingusitor, slugarnic, slab, compatimitor si foarte multi.
   Multumiri pt. film.

  30. ilies zanfir | 2015-10-17

   mai degraba l.as incadra la un film sf …prea putine faze ce sa poata demonstra ca e un film horor mai degraba un film spiritual …religios ce povesteste despre venirea satanei pe pamant ………dar in fine merita vazut asa pt inbunatatirea cunostintelor religioase . oarecum te tine captiv ))))))))

  31. Angela | 2015-10-17

   Wow! Chiar ca… ouau. 🙂 Deci este WOW! “Trebe” vizionat. Neaparat. Doamne apara si pazeste. Si cand ai putin timp, trazneste-i pe toti demonii. Asta doar asa…, daca vrei sa le arati oamenilor cat de mult ne iubesti. Dar mai intai, este necesar ca oamenii sa Te roage sa actionezi si sa-i dezintegrezi pe toti demonii.

  32. CinefilA | 2015-10-17

   Bun filmul, merita vizionat. Multumesc admin pentru ca dupa ce ne-ai oferit filmul The exorcism of Molly Hartley, care este un film bun si interesant (mai ales comentariile 🙂 ) , acum ne-ai oferit un film si mai interesant. Multumesc si traducatorilor, producatorilor si actorilor pentru acest film. Si filmehd :fhd:

  33. Pleonasm | 2015-10-17

   Un Demon-Malefic-Satanic 💡 !? Un inger cazut 👿 nu poate fi altfel.Înșiruirea de atribute negative 😈 una după alta 🙄 e pleonasm ➡ PENAL !

  34. roryta | 2015-10-17

   preanefericita Daniela,
   M-am chinuit mult să citesc comentariul tău.
   Pe bune, eşti execrabil de incoerentă!
   Apropo’: ai luat BAC-ul la română? Nu ai nicio logică în text, fetiţo! Frazele tale sunt agramate, vorbeşti mult şi ocoleşti subiectul în sine, fără să fii concretă.
   Nu se înţelege ce vrei să spui.
   Mai bine te mai duci la şcoală, că ai mari carenţe!

  35. Gigel de la Piata Mare | 2015-10-17

   super tare pretenas’ <3

  36. roxana | 2015-10-17

   supeer filmul cred ca va fi si o a doua parte….nota 10

  37. catalina | 2015-10-17

   cat despre film bun

  38. preanefericita Daniela | 2015-10-17

   Misto si foarte tare filmul. Recomandat sa il vizioneze si preafericitul Dany El. Si nu numai el. Este indicat sa il vizioneze si alti fericiti, inalti, preainalti, prealati, prelati, prelate, prealate, pastori, vicari, vicare si care mai de care din acestia care… este. Care este treaba lor sa se ocupe de aceasta problema. Ca… poate ca o sa trezeasca in plm odata si o sa actioneze (prea)adormitii acestia toti si o sa isi faca datoria si treaba asa cum trebe. 🙂 Gluma ca gluma, dar nu este (de) gluma. Nu este de glumit, pentru ca problema este cam… “groasa” si situatia este foarte nasoala si grava. Dumnezeu sa-i trezeasca, pana nu este prea tarziu, in pana mea. Doamne da-le si minte, daca tot i-ai dotat cu cap. Daca ai avut cap si ne-ai dotat si pe noi cu capuri, macar baga si minte in capetele noastre. Si intelepciune. Doamne miluieste si ajuta-ne.

  39. The Exorcist | 2015-10-17

   Waw!!! Beton filmu asta! Pericol mare, nu e de gluma. Exorcizuirea salveaza omenirea! Ave exorcistii! Ole! Ole! Lu`satan ai dam m…ulta. (uie)! si Exorcizamus te! Dute-n… ma-ta, fraiere! Si trage apa. HeHeHe! 😆 Filmehd – cel mai tare site. Cu cele mai multe si mai bune filme. Cred ca si admin este cel mai bun. :fhd:

  40. [email protected]@ | 2015-10-17

   Acest film este foarte bun, interesant si educativ. “Vade retro [email protected]@[email protected]!” Nota 10 pt film, pt site si pt admin. :fhd:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Le voyage de Fanny - Călătoria lui Fanny (2016) - filme online
  O Matador (2017) - filme online
  Sweet Virginia (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net