Vizioneaza filme online

The War – Războiul (1994) – filme online

În vara anului 1970, Stephen (Kevin Costner) se întoarce la familia sa, în Mississippi, după ce a luptat în războiul din Vietnam, dar cicatricele sale emoţionale şi psihologice l-au lăsat deprimat şi înstrăinat. În timp ce el se lupta să depăşească coşmarul stresului post-traumatic, soţia sa, Lois, se lupta să asigure pâinea familiei, lucrând în două schimburi ca şi chelneriţă şi încasând ajutorul social. Nici copiilor, Stu (Elijah Wood) şi Lidia (Lexi Randall), nu le este uşor: sunt prinşi într-o dispută cu un grup de huligani de cartier din cauza unei căsuţe pe care au construit-o din deşeuri într-un copac. Ironic, aceste „ostilităţi de provincie” sunt cele care îl ajută pe Stephen să se împace cu războiul adevărat în care a luptat. El încearcă să-i comunice filosofia sa personală despre violență fiului său Stu şi între cei doi se naşte o legătură mai puternică decât avuseseră vreodată. La sfârşitul verii, atât Stu, cât şi Lidia, câştigă un nou respect pentru convingerile pacifiste ale tatălui lor şi descoperă noi lucruri despre ei înşişi şi despre lumea din jurul lor.

IMDB : 6,7

Tags: , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to The War – Războiul (1994) – filme online

 1. stela a comentat: 11/03/2016 ora 00:14

  Superb

 2. george a comentat: 11/12/2015 ora 23:47

  Mi-a placut foarte mult si il sugerez tuturor cu totusi ca s-a lasat cu plansetee 😛 🙂 😛 😛 😛 😛

 3. oscar a comentat: 08/11/2015 ora 15:11

  Razboiul nu a ajutat niciodata pe nimeni 🙁
  Un adevar crud,din care multi nu invata nici intr o viata.
  Filmul de fata e o capodopera.Sunt atat de multe lucruri pretioase aici,chiar daca saracia peisajului…nu ti spune nimic.
  Da,poti invata de la copii,poti invata dintr un gest,din filmul asta.
  Familia este cea mai importanta, indiferent ce spune lumea si ce promoveaza societatea.
  Iubirea este arma cea mai de pret impotriva razboiului.Cat de multe lectii trebuie sa ne mai dea viata,sa ne mai schilodeasca…pt a invata lucruri simple si esentiale.
  Iubirea invinge totul!
  nota 10!!!

 4. Bogumil a comentat: 07/11/2015 ora 18:55

  Exceptional, splendid, sunt cuvinte bune si potrivite dar nu pot descrie complet filmul pt ca trebuie vizionat neaparat pt a putea exprima fiecare in felul lui ce a vizionat, o sumedenie de lectii de viata.. cine rateaza nu stie ce a pierdut !!! nota pe imdb e prea mica cu valoarea acestui film… si inca o chestie.. sper ca nu vor incepe iarasi aia cu propaganda americana si alte aiureli ca asta e un film complet de audienta generala foloasele sunt pt toata lumea indiferent de natie, varsta chiar daca va convine sau nu… priviti-l cu luare aminte si incercati sa extrageti ce e mai bun din acest film ! mersi Filme HD 😉

 5. Bogumil a comentat: 07/11/2015 ora 18:51

  Exceptional, splendid, minunat sunt cuvinte bune si potrivite dar nu pot descrie complet filmul pt ca trebuie vizionat pt a putea exprima fiecare in felul lui ce a vizionat, o sumedenie de lectii.. cine rateaza nu stie ce a pierdut !!! nota pe imdb e prea mica cu valoarea acestui film… si inca o chestie.. sper ca nu vor incepe iarasi aia cu propaganda americana si alte aiureli ca asta e un film complet de audienta generala foloasele sunt pt toata lumea indiferent de natie, varsta chiar daca va conine sau nu… priviti-l cu luare aminte si incercati sa extrageti ce e mai bun din acest film ! mersi Filme HD 😉

 6. barboneli a comentat: 06/11/2015 ora 23:04

  Minunat si cu asta am spus totul…. ! 🙂

 7. NewBie a comentat: 06/11/2015 ora 18:11

  Frate atata am plans dar filmul merita vazut THX admin

 8. Vasile a comentat: 06/11/2015 ora 02:21

  Un film super.Il recomand.Nota 10 .Multumesc admin….. :fhd:

 9. anonymous a comentat: 05/11/2015 ora 14:07

  Ăsta da film !!!! Mulțumim admin. ! 😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *