The Ward – Pavilionul (2010) – filme online

The Ward – Pavilionul (2010) – filme online

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

The Ward – Pavilionul (2010) – filme online

GEN FILM: HORROR
5.6
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

 

Povestea terifiantă a tinerei Kristen, o fată instituționalizată într-un ospiciu, care ajunge să fie vânată de un spirit misterios și deloc prietenos.

“The Ward” este un thriller psihologic a carui actiune se desfasoara într-un spital de boli mentale unde o tânără femeie pe nume Kristen este bântuita de o fantomă misterioasă. In timp ce primejdia este tot mai aproape, Kristen va ajunge sa realizeze ca aceasta fantoma ar putea fi mai periculoasa decât ea si-ar fi putut imagina. Kristen, la cei 20 de ani ai sai se trezește tăiata, drogata și tinuta împotriva voinței sale într-o secție a Spitalul de Psihiatrie Chamberlain. Ea este complet dezorientata, fara nici o amintire din viața ei si fara a avea idee de ce a fost adusa in acel loc. Alți pacienți din secție, patru fete cu mintea la fel de tulbure, nu sunt capabile sa ii ofere răspunsuri și Kristen își dă repede seama ca lucrurile nu sunt in realitate cum par. Atmosfera este apasatoare iar secretele parca “plutesc” in aer . Pe timp de noapte, atunci când este întuneric , tanara aude sunete ciudate și tulburătoare. Se pare ca nu sunt singure .Una câte una, fetele dispar și Kristen trebuie să găsească o cale de ieșire din acest loc infernal înainte ca fantoma sa vina si la ea. In timp ce se luptă să scape, Kristen va descoperi un adevar mult mai periculos și mai înfricoșător decât oricine si-ar fi putut imagina.

IMDB : 5,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Constant Gardener (2005) - Prietenie absoluta
Wicker Park (2004) - Carari intortocheate
Long khong (2005) - Art of the Devil 2

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.