The Weather Man – Meteorologul (2005) – filme online

The Weather Man – Meteorologul (2005) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

The Weather Man – Meteorologul (2005) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Meteorologul oraşului Chicago, David Spritz (Nicolas Cage), trăieşte viaţa pe care o dorim cu toţii: este celebru, are un salariu de 6 cifre muncind douã ore pe zi şi este pe lista scurtã a meteorologilor unei emisiuni matinale naţionale.

Dar succesele sale profesionale sunt umbrite de nereuşitele sale personale. Este divorţat, îşi pierde copiii şi chiar şi tatãl sãu (Michael Caine), câştigător de premii Pulizer, nu îl ia în serios. Pe de o parte „American Beauty”, pe de altã parte „About Schmidt”, „Meteorologul” priveşte îndeaproape trãirea unei vieţi pline de înţeles într-o lume fast-food.

IMDB : 6,6

Trimite filmul

Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net