Vizioneaza filme online

The Wrong Man (1956) – filme online

Ce-i mai place domnului Hitchcock să se joace cu emoţiile umane… Un alt film marca Alfred Hitchcock, un thriller psihologic provocator care te face să rămâi în faţa ecranului până la sfârşit.

Astfel, îl avem pe Manny (Hanry Fonda), un tip cât se poate de obişnuit, căsătorit, cu doi copii şi care încearcă din greu să-şi întreţină familia, cântând nopţile într-un restaurant. Numai că, într-o noapte, întorcându-se de la serviciu, Manny este luat brusc prin surprindere de către doi poliţişti, aceştia invitându-l la secţia de poliţie pentru o chestiune de rutină. Curând însă Manny se trezeşte acuzat de furt, toate dovezile incriminându-l pe el.

Interesantă alegerea lui Hitchcock, căci filmul de faţă nu se vrea a fi doar un simplu thriller poliţist în care accentul pică pe personajul principal, dacă el este sau nu autorul acelor jafuri. Încă din titlul filmului îţi dai seama că ceea ce i se întâmplă acestuia este doar o glumă proastă, accentul picând în schimb pe emoţii, stări interioare, reacţia umană faţă de o situaţie în care te trezeşti complet luat pe nepregătite şi întreaga existenţă îţi este dată peste cap.

IMDB : 7,5

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to The Wrong Man (1956) – filme online

 1. maya a comentat: 08/10/2016 ora 10:48

  Scenariul destul de simplu

 2. puiu a comentat: 04/06/2016 ora 19:19

  nu l ratati merita vazut

 3. covaci a comentat: 01/05/2016 ora 03:43

  Bunişor film,scenariul lui Rose din final a stricat tot filmul,nota 8 !

 4. simmy hawkeye a comentat: 04/02/2016 ora 02:57

  Este ceva în neregulă cu postarea acestui film, sau nu-mi merge mie net-ul cum trebuie? De câteva zile încerc să-l văd și, pur și simplu, nu vrea să-ncarce. Nu mi s-a mai întâmplat până acum, sau cu alte filme de pe acest site. Are cineva o explicație? Mulțumesc.

 5. dragos a comentat: 02/02/2016 ora 02:57

  Un film excelent ! Henry Fonda elegant si profund .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *