Thirteen Days – Războiul celor 13 zile (2000) – filme online hd

Thirteen Days – Războiul celor 13 zile (2000) – filme online hd

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

Thirteen Days – Războiul celor 13 zile (2000) – filme online hd

GEN FILM: DRAMĂ, ISTORIC, THRILLER
7.3
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Anul 1962. Două avioane de spionaj ale bazei americane USAF au descoperit că URSS-ul plasează rachete nucleare în Cuba. Șefii bazei îl avertizează pe președintele Kennedy și pe șefii de cabinet că aceste rachete pot ucide până la 80 de milioane de americani și pot distruge bazele militare americane. Din fericire bombele nu sunt încă activate ceea ce permite ca președintele împreună cu oamenii săi să se gândească la diverse soluții pentru a împiedica această tragedie: fie folosind mijloace diplomatice fie forța. Inițial orice efort diplomatic eșuează și sovieticii blochează orice inițiativă a președintelui. Robert McNamara, Ministrul Apărării Naționale, vine cu un plan nou: un blocaj naval care să împiedice lansarea rachetelor de pe teritoriul Cubei. Însă rușii nu țin cont de asta așa că, lucrurile merg din rău în mai rău.

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. Alex. | 2017-04-15

   Mai rar asa film. Nu gasesc un termen de comparatie.

  2. Radu | 2016-04-15

   Un film de exceptie! Multumesc!

  3. Mihaiu | 2016-03-24

   Filmul reda extrema tensiune existenta in perioada crizei rachetelor din Cuba care a fost punctul culminant al razboiului rece care speram sa se fi terminat in 1990! Poate trebuia sa se fi reda si tensiunile din tabara rusa.

  4. Cornelia | 2016-03-20

   Reconstituire serioasa a unui eveniment istoric. Singura figura insolita este Kevin Costner care se comporta si in film foarte degajat ca si cum el este centrul atentiei.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net