Three Colors: White (1994) – filme online

Three Colors: White (1994) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Regia:  Krzysztof Kieslowski

“Karol, un coafor din Paris e umilit. A devenit impotent, iar sotia il azvarle in strada. Intalneste un tip la fel de nenorocit, care il ajuta sa se intoarca clandestin in Polonia.(…) Prin complicitate si viclenie, isi face o avere, apoi isi insceneaza moartea. Sotia lui apare la “inmormantare”, si, cand Karol i se arata, dragostea lor reinvie. Dar e prea tarziu. Toate cele trei filme (n.r.trilogia culorilor) sunt despre oameni care poseda o anumita intuitie sau sensibilitate , care au sentimente interioare.

Asta nu se exprima, in mod necesar, in dialog. lucrurile sunt foarte rar spuse direct in filmele mele. “Alb” este despre egalitatea inteleasa ca o contradictie. Trebuie sa vedeti cel de-al treilea film,”Rosu”, ca sa va dati seama ca “Alb” are un final fericit”.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net