Three Kings – Regii Deşertului (1999) – filme online

Three Kings – Regii Deşertului (1999) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

Three Kings – Regii Deşertului (1999) – filme online

7.1
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Imediat după sfârşitul războiului din Golf, patru soldaţi americani, închipuindu-şi că Irakul e plin de bogaţii furate din Kuwait, vecinul lui prosper, vor să plece acasă cu o pradă de război. Ei descoperă o hartă cu locul unde se afla ascuns aurul transferat de Saddam în Irak şi pleacă în căutarea lui. Dar nimic nu decurge conform planului. Spre deruta lor, în Irak începe masacrul civililor, în loc de comori găsesc o sărăcie cruntă, iar ei abia acum încep să înţeleagă ce înseamnă războiul pentru civili.
Iniţial, cei patru cred că aventura lor nu va dura mai mult de câteva ore, însă planul lor se dovedeşte a nu fi floare la ureche. În plus, sunt permanent hartuiţi de corespondenţii de război, în special Adriana Cruz (Nora Dunn), o reporteră avidă de ştiri în exclusivitate, pe care, deşi fac totul să o evite, o întâlnesc totuşi de mai multe ori.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Brink (2017)
    Looking Glass (2018)
    Wonder (2017) - Minunea

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net