Thursday – O zi periculoasă (1998)

Thursday – O zi periculoasă (1998)

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Puternic influenţat de stilul lui Tarantino, regizorul debutant Skip Woods îşi începe filmul cu o împuşcătură, iar până la ultimul cadru, scenele sângeroase se înteţesc. Morala poveştii este aceea că nimeni nu poate scăpa de trecut.
Nici măcar Casey Wells (Thomas Jane), un arhitect liniştit, care locuieşte în suburbia Houston-ului. Casey este un bărbat îndrăgostit de soţia sa, din păcate prea preocupată de carieră. Cei doi doresc să înfieze un copil. Până aici, totul pare liniştit, poate chiar banal. Doar că…
O ZI PERICULOASĂ înseamnă 24 de ore din viaţa unui fost traficant de droguri, care de patru ani încearcă să-şi pună viaţa în ordine….Când vechii parteneri sosesc în oraş şi năvălesc în casă, violenta reînvie şi pericolele pândesc la tot pasul. Între două rele, Casey trebuie să aleagă şi să supravieţuiască…

În SUA, filmul a fost scurtat (= cenzurat) cu 5 minute, datorită scenelor de o deosebită duritate. Dar dacă sunteţi fan Pulp Fiction sau True Romance, nu e cazul să vă speriaţi tocmai acum!

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net