To Save a Life (2009) – filme online

To Save a Life (2009) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

To Save a Life este povestea lui Jake Taylor, un tânăr atlet de mare succes care, după moartea unui prieten din copilărie, este nevoit să sacrifice propriul vis pentru a salva viețile altora.

Filmul spune povestea lui Jake Taylor,un tânăr băiat care le are pe toate: o bursă de baschet, prietena ideală şi cei mai buni prieteni. Dar pus față în faţă cu cerinţele mulţimii, Jake îi spune adio prietenului din copilărie, Roger. Izolat şi tratat cu dispreţ, Roger îşi duce mânia la extrem când într-o zii vine în campus cu o armă. Cu toate că încearcă, Jake nu îl poate opri pe Roger. Apoi evenimentele ce urmează îi schimba viaţa lui Jack. Remuşcările că ar fii putut să-i salveze viaţa lui Roger îl omoară. În încercarea de a se mântui, cauta un nou Roger printre tocilari, învis şi singuratic. Dar tot acest fapt îl face pe Jack să se întrebe în primul rând: “Cum vreau să îmi fie viaţa?” Un film pe care toţi părinţii şi adolescenţii trebuie să îl vadă.

IMDB : 7,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net