Tom & Jerry: Back to Oz (2016) – filme online

Tom & Jerry: Back to Oz (2016) – filme online

Vezi trailer
0
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
0
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Tom and Jerry: Back to Oz este o continuare a filmului din 2011 Tom and Jerry & The Wizard of Oz. Este , de asemenea , primul sequel din seria de filme ”Direct-to-video” a francizei Tom & Jerry.

Loveşte din călcâie de trei ori şi pregăteşte-te să călătoreşti peste curcubeu, încă odată, pentru o nouă aventură fermecătoare cu pisica arţăgoasă şi şoarecele neastâmpărat, în pelicula Tom şi Jerry: Înapoi în Oz. Vrăjitoarea cea Rea din Vest poate că ar fost învinsă, dar nu dura mult până ce un alt nelegiuit va apărea şi va ameninţa Tărâmul magic din Oz. Doar giumbușlucurile geniale ale lui Tom şi Jerry sunt suficient de inteligente pentru această nouă aventură. Când Regele Gnom şi armata lui apar din adâncurile pământului şi o capturează pe Vrăjitoarea Bună, vrăjitorul se duce la Tom, Jerry şi Dorothy pentru a le cere ajutorul. El îi aduce înapoi în Oz pentru a-l opri pe regele diabolic care ameninţa să preia controlul Oraşului de Smarald. După ce au făcut ravagii în tot Oz-ul, Regele Gnom şi armata lui mai au nevoie de un singur lucru pentru a-și asigura supremaţia – papucii de rubin ai lui Dorothy! Acum, depinde de Tom şi Jerry cum i-şi pot folosi minţile agere şi schemele lor inteligente pentru a salva Oz-ul. Prietenii dragi ai lui Dorothy: Leul, Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori şi micul ei căţel Toto, se alătură, eforturilor pline de curaj. Oare va pune Regele Gnom stăpânire peste Oraşul de Smarald sau nebuniile hilare ale lui Tom şi Jerry vor salva ziua? Rezultatul este o aventură magică gălăgioasă şi plină de distracţii pe care fanii Tom şi Jerry nu vor dori să o rateze.

IMDB : 7,3

Anul lansarii: 2016
Regizor: Omry Fisher

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

3 comentarii
 1. sara | 2016-09-30

  😉 😉 😉 😆 😀 a fost foarte tare tom si jerry

  • sara | 2016-09-30

   eu ma uit la tom si jarry de la patru ani pana acum si ami place

 2. david | 2016-09-17

  iubesc tom & Jerry ma uitam mereu cand aveam 6 ani
  si inca ma uit

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)
Phantasm: Ravager (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!