Tom & Jerry: Back to Oz (2016) – filme online

Tom & Jerry: Back to Oz (2016) – filme online

Vezi trailer
0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Tom and Jerry: Back to Oz este o continuare a filmului din 2011 Tom and Jerry & The Wizard of Oz. Este , de asemenea , primul sequel din seria de filme ”Direct-to-video” a francizei Tom & Jerry.

Loveşte din călcâie de trei ori şi pregăteşte-te să călătoreşti peste curcubeu, încă odată, pentru o nouă aventură fermecătoare cu pisica arţăgoasă şi şoarecele neastâmpărat, în pelicula Tom şi Jerry: Înapoi în Oz. Vrăjitoarea cea Rea din Vest poate că ar fost învinsă, dar nu dura mult până ce un alt nelegiuit va apărea şi va ameninţa Tărâmul magic din Oz. Doar giumbușlucurile geniale ale lui Tom şi Jerry sunt suficient de inteligente pentru această nouă aventură. Când Regele Gnom şi armata lui apar din adâncurile pământului şi o capturează pe Vrăjitoarea Bună, vrăjitorul se duce la Tom, Jerry şi Dorothy pentru a le cere ajutorul. El îi aduce înapoi în Oz pentru a-l opri pe regele diabolic care ameninţa să preia controlul Oraşului de Smarald. După ce au făcut ravagii în tot Oz-ul, Regele Gnom şi armata lui mai au nevoie de un singur lucru pentru a-și asigura supremaţia – papucii de rubin ai lui Dorothy! Acum, depinde de Tom şi Jerry cum i-şi pot folosi minţile agere şi schemele lor inteligente pentru a salva Oz-ul. Prietenii dragi ai lui Dorothy: Leul, Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori şi micul ei căţel Toto, se alătură, eforturilor pline de curaj. Oare va pune Regele Gnom stăpânire peste Oraşul de Smarald sau nebuniile hilare ale lui Tom şi Jerry vor salva ziua? Rezultatul este o aventură magică gălăgioasă şi plină de distracţii pe care fanii Tom şi Jerry nu vor dori să o rateze.

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net