Tootsie (1982) – filme online

Tootsie (1982) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Un premiu şi 9 nominalizări Oscar, 3 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 3 nominalizări BAFTA.

O senzaţională comedie în regia inegalabilului Sydney Pollack, cu marele actor Dustin Hoffman în rolul unui actor ghinionist care se trezeşte într-o bună zi … şomer. În cele din urmă norocul îi surâde simpaticului Hoffman… care se deghizează în femeie şi joacă rolul vieţii pe celebra scena de pe Broadway.
Cum se va descurca Michael Dorsey, alias “madam Dorothy Michaels ” din momentul în care se va îndrăgosti de seducătoarea Julie(Jessica Lange) veţi afla urmărind filmul “Tootsie”, câştigător al râvnitului Oscar, acordat actriţei Jessica Lange pentru remarcabilul rol din această creaţie a marelui regizor Sydney Pollak.

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net