Top Secret! (1984) – filme online

Top Secret! (1984) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

Top Secret! este un film care nu se povesteşte, ci se urmăreşte, farmecul său stând în gagurile ce se succed cu o viteză ameţitoare. O descriere pe scurt ar fi următoarea: în această parodie care-şi permite să nu ia nimic în serios, apelând la anacronisme de genul naziştilor în spatele Cortinei de Fier, Nick Rivers, un cântăreţ american copiat după Elvis Presley ca atitudine, întreprinde un turneu în Europa controlată de nazişti. În scurt timp, însă, Nick se trezeşte prins în iţele unei complicate afaceri de spionaj, în care este atras de Lucy Gutteridge.
Aceasta apelează la el (şi la Rezistenţă, formată numai din francezi) pentru a-şi salva tatăl, un savant genial care este ţinut ostatic de comunişti în Germania de Est (ai cărei locuitori sunt prezentaţi drept nazişti), pentru a construi o armă devastatoare, atât de secretă încît nu se ştie ce face, i se cunoaşte doar numele: „mina Polaris”. Din Rezistenţă vin să îi ajute şi Deja Vu sau Chocolate Mousse (care este, evident, negru).

IMDB : 7,2

Anul lansarii: 1984
Regizor: Jim Abrahams
Distributie:

Loading...
Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527249632