Vizioneaza filme online

Tore tanzt – Ferit de rele (2013) – filme online

O nominalizare Cannes.

Tânărul Tore face parte din Jesus Freaks, o mişcare creştină punk ce reneagă religia tradiţională, în timp ce urmează învăţăturile lui Iisus despre dragoste. Într-o zi, prin ceea ce pare a fi un miracol, Tore reuşeşte să repare o maşină stricată şi ajunge să-l cunoască pe şoferul ei, Benno. Nu trece mult şi Tore se mută într-un cort în grădina lui Benno şi curând devine parte a familiei sale. Dar Benno nu rezistă să nu înceapă un joc crud, al cărui scop este să testeze credinţa lui Tore. Pe măsură ce violenţa se dezlănţuie tot mai mult, capacitatea de a iubi a lui Tore este împinsă la limită.

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

12 Responses to Tore tanzt – Ferit de rele (2013) – filme online

 1. adi a comentat: 30/06/2015 ora 20:09

  nu il recomand

 2. gezas crist.ina a comentat: 15/03/2015 ora 13:07

  Acest film este… de groaza, intr-un fel, ca sa zic asa…
  Mare e gradina lui Dumnezeu… si multe specimene exista in ea.
  Probabil ca acest film o sa-i ingrozeasca pe multi dintre cei care o sa-l vada. Dar nu pe toti.
  Pentru cei care au scris mai jos si nu doar pentru ei…
  Pe Dumnezeu trebuie sa-L cauti, nu doar sa crezi in El sau in tine. Si indiferent daca acum crezi sau nu crezi in existenta Lui.
  Daca vrei sa te convingi ca El exista, trebuie doar sa-L cauti. Si o sa-L gasesti. Nu conteaza daca acum esti ateu. Si eu am fost.
  Daca esti un credincios care doar crede, dar nu stie sigur ca Dumnezeu exista, degeaba te mai numesti credincios.
  Mai bine daca esti un ateu convins, care doreste sa afle adevarul si zici “Dumnezeule, daca existi, te rog demonstreaza-mi aceasta, pentru ca eu cred ca Tu nu existi, dar vreau sa aflu adevarul”. Pentru ca El o sa iti demonstreze si atunci nu doar ca o sa crezi, dar, mai important este ca o sa ai certitudinea ca El exista. Si aceasta este mai importanta decat credinta unui credincios care… doar crede. Nu ma refer aici la toti credinciosii, sper ca s-a inteles corect aceasta. Este o mare diferenta intre “cred ca” si “stiu ca”.
  OSCAR a scris bine… Demonii provoaca toate suferintele. Si iti vine sa-i iei la bataie. Chiar ca asa este. Si este bine daca poti sa faci asta. Dar… ce putem sa facem?
  Pai… Cautati si o sa gasiti. Cereti daca vreti sa primiti.
  Daca doriti sa aflati mai multe, va recomand filmul The Believer si comentariile. La fel si filmul Metropolis.
  Mai este si filmul The exorcism of Emily Rose. Merita vazut, este facut dupa un caz real. Asemanator, dupa un caz real, dar totusi diferit este filmul Dupa dealuri. (unde gasiti si acest comentariu, dar mai extins).
  Acesta este “comentariul anterior”. M-am grabit sa il trimit pe al doilea, inainte sa (nu) apara primul , adica acesta. Scuze. Sper ca acum o sa fie afisat. Pentru ca… :fhd: Si pe admin. Dar sa nu-i spuneti. 🙂

 3. gezas crist.ina a comentat: 15/03/2015 ora 09:42

  Sper ca va este folositor comentariul anterior. Si cele pe care vi le-am recomandat. Daca acelea v-au folosit la ceva, poate ca doriti sa mai vedeti si altele asemanatoare. De exemplu filmul The Riot Club. Si filmul Exodus: Zei si regi.
  Si sa nu uit… (iar) 🙂
  :fhd:

 4. iancu a comentat: 09/03/2015 ora 23:44

  bine realizat, bine jucat dar foarte depresiv si brutal ! nu-i deloc thriller este o Drama absoluta! Dar, cand este vorba de nemti nu ma surprinde nimic!!!
  Nu-l recomand !!!

 5. 12345 a comentat: 01/03/2015 ora 22:39

  Alex Sunshine,”trebuie sa crezi intai in tine mai intai ca sa poti crede in El”…FALS! tocmai asta e idea:trebuie sa crezi in EL nu in tine

 6. Felicia a comentat: 01/03/2015 ora 21:22

  Doamne , or fi astfel de bipede numite oameni ? Cred ca nici animalele salbatice nu-si chinuie si tortureaza in asa semenii lor , din aceeasi speta , cat ar pare de dure fata de oameni sau alte animale din alte specii . Un sadism dus la extrem . Groaznic !!!
  Oricum filmul mi-a placut , dar ….

 7. Alex Sunshine a comentat: 01/03/2015 ora 03:08

  filmul are o esenta aparte , si mai multe mesaje , alegetil pe cel ce va indeamna inima ….dar nu uitati un lucru , Dumnezeu e mai mult decat putem noi percepe ! trebuie sa crezi in tine mai intai , ca sa poti crede in El…cititi de 2 ori fraza asta , daca nu o sa crezi in tine , nu vei avea cum sa crezi in Nimeni si Nimic.

 8. Adi a comentat: 01/03/2015 ora 01:03

  pff, ciudat film uhm… foarte tulburator 🙁

 9. George a comentat: 28/02/2015 ora 22:44

  Genial, foarte puternic, un film crestin si existentialist, fara dubii ori compromisuri. Nota 10++++++. Merita Palme d’Or la Cannes, unde a fost nominalizat.

 10. Alex a comentat: 28/02/2015 ora 21:02

  Am rezistat o ora si 25 de minute ….sincer ma facut sa plang ..

 11. OSCAR a comentat: 28/02/2015 ora 09:50

  un film tulburator,care ti provoaca scarba…pana la final.
  Cat de rai pot fi oamenii…
  Eu nu vi l as recomanda…este destul de crud,fara plasticitate,e brutal,iti vine sa i iei la bataie pe demonii care fac un rau asa de mare.
  E o productie foarte ciudata!
  nota7

 12. Mishu a comentat: 27/02/2015 ora 19:10

  Durrr filmul, mai ales ca e bazat pe intamplari reale!!!! Brrr, nemtiii

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *