Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Toy Story 3 (2010) – filme online gratis

Studiourile Disney şi Pixar redeschid cufărul cu jucării pentru o nouă aventură palpitantă a personajelor din cunoscutul film de animaţie Toy Story. De data aceasta Buzz, Woody şi întreaga gaşcă sunt nevoiţi să facă faţă unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creşă plină de bebeluşi şi copii mici care abia aşteaptă să pună mânuţele pe marfă nouă, pe care să o rupă, să o murdărească şi să o roadă după bunul plac.

Atât adulţii, cât şi copiii, se vor delecta cu o comedie inedită şi savuroasă bazată pe un scenariu scris de Michael Arndt, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului “Little Miss Sunshine”. Regizorul filmului, Lee Unkrich, a făcut parte din echipele care au realizat binecunoscutele filme de animaţie ”Finding Nemo” (câştigător al unui premiu Oscar) şi ”Monsters Inc”.

În varianta originală, o întreagă pleiadă de vedete Hollywood dau glas personajelor din Toy Story 3, printre aceştia numărîndu-se Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz), Joan Cusack (Jessie the Yodeling Cowgirl), Timothy Dalton, Jeff Garlin sau Whoopi Goldberg (Caracatiţa Stretch).

Primul lung-metraj din seria Toy Story a fost lansat în 1995, fiind de altfel şi primul film de desene animate realizat în întregime cu ajutorul calculatorului. Succesul peliculei a fost atât de mare încât s-a clasat pe primul loc în acel an din punct de vedere al încasărilor, cu 192 de milioane de dolari în SUA şi peste 362 de milioane de dolari pe tot mapamondul. Toy Story a fost nominalizat la trei premii Oscar și doua Globuri de Aur.

În 1999 a urmat Toy Story 2, primul film creat şi proiectat digital în întregime. Toy Story 2 a mai stabilit un record în anul lansării, fiind prima continuare a unui film animat care a depăşit încasările peliculei originale. Şi partea a doua a poveştii a fost nominalizată la Oscar şi Globul de Aur, câştigând Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria Comedie / Musical. Coloana sonoră a mai adus compozitorului Randy Newman şi un premiu Grammy la categoria cel mai bună piesă scrisă pentru un film.

Aventurile lui Buzz şi Woody, precum şi ale altor personaje îndragite, continuă acum în Toy Story 3. Filmul va rula în varianta subtitrată şi dublată atât în sălile de cinema 3D, cât şi la IMAX Cinema City Bucureşti.

Premiera in Romania 18.06.2010
FilmeHD – filme online gratis va ureaza vizionare placuta!

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (3)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (0)
 • WOW (0)
 • Capodopera (1)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Toy Story 3 (2010) – filme online gratis

 1. lorena a comentat: 19/04/2014 ora 00:25

  nota 10 filmul este frumos 😆

 2. david rezmives a comentat: 28/12/2013 ora 22:29

  este cel mai frumos fim pentru copii 10

 3. Laura a comentat: 22/06/2013 ora 10:48

  Inainte de vizionare recomand urmarirea si celorlalte filme 🙂 (1 si 2 ) , mai ales ca nu sunt foarte lungi si sunt dublate in romana . Al doilea film nu e pe site, dar il puteti gasi online 🙂 In recomand tuturor .

 4. geani a comentat: 29/05/2013 ora 00:27

  foarte frumos.adultii sau copiii au ce vedea.nota 10

 5. P. Daniel a comentat: 07/07/2012 ora 22:39

  Romeo… of Romeo… where are you Romeo ?
  Mama sa auziti cum o zice, m-a bufnit pur si simplu rasul 😆

Lasati un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *