Transsiberian (2008) – filme online

Transsiberian (2008) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

26 comentarii

Trimite filmul

Acţiunea thriller-ului Transsiberian este centrată pe un cuplu de americani – Roy (Woody Harrelson) şi Jessie (Emily Mortimer) – ce calătoresc cu faimosul tren din China spre Rusia în dorinţa de a-şi revitaliza relaţia. Pe drum, ei descoperă că zilele de glorie ale luxosului Transsiberian au apus şi au lăsat locul unui şir de banale vagoane de oţel, înţesate cu pasageri taciturni, care au reputaţia de traficanţi de droguri. În aceste condiţii, Roy şi Jessie se bucură atunci când îi întâlnesc în tren pe Carlos Ximénez (Eduardo Noriega) şi Abby Brunell (Kate Mara), care pretind a cutreiera lumea pentru a preda lecţii de limbi străine şi pentru a vinde suveniruri de tipul păpuşilor Matrioska. Necazurile încep însă atunci când cei patru decid să coboare din tren la un stop, iar Roy se pierde de grup. Coborând la staţia următoare pentru a-şi aştepta soţul rătăcit, însoţită fiind de noii ei prieteni, Jessie este agresată sexual de Carlos şi îl ucide pe acesta în mod accidental, în legitimă apărare, lăsându-i cadavrul în zăpadă.
Ceea ce nu ştiu însă Jessie şi Roy este că Abby şi Carlos sunt de fapt nişte dealeri de stupefiante, urmăriţi de poliţişti ruşi corupţi şi periculoşi, care se află acum pe urmele lor.

IMDB : 6,7

Anul lansarii: 2008
Regizor: Brad Anderson
Distributie:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527035305