Trapeze – Trapez (1956) – filme online

Trapeze – Trapez (1956) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

2 premii Berlin.

Mike Ribble (Burt Lancaster) este unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai circului. El nu este omul care să se ocupe de dresura de animale sau să facă spectatorii să râdă ca un clovn, el realizând un program în care să-şi demonstreze curajul şi limitele omului, în lupta cu perfecţiunea. El şi alţi colegi, buni sportivi şi gimnaşti, au un program de circ, unde realizează un trapez format din oameni, fără a exista vreo plasa sub locul executării exerciţiului. Reuşitele lor sunt momente de glorie care le consemnează celebritatea. Însă, într-una dintre reprezentaţii, o simplă mişcare greşită, produce drama trapeziştilor. Căderea în gol a lui Mike, îi răpeşte acestuia, orice şansă de a continua munca pe care o făcuse până atunci. Anii trec, iar lui Mike nu-i rămâne decât amintirea. Asta până în momentul în care, tânărul Tino Orsini (Tony Curtis) îl convinge să-l ajute să facă vechiul număr de circ. Acesta acceptă bucuros dar între ei se interpune, iubirea celor doi, pentru Lola (Gina Lollobrigida)…

IMDB : 6,9

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. papageno | 2017-08-27

   Acrobatii amoroase, in triunghi, la trapez…Povestea e simpla, usor melodramatica, dar filmul merita vazut pentru Burt Lancaster care este in elementul lui, si-a facut singur cascadoriile (a fost “zburator” intr-o trupa de circ), pentru Gina Lollobrigida care este frumoasa si “rea” si ajunge unde vrea ea, si pentru Tony Curtis care este tanar, frumos, bun si ambitios…Chiar si azi, dupa 60 de ani, in epoca efectelor speciale, filmul poate fi privit cu placere si nu doar de nostalgici. Vizionare pacuta!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net