Vizioneaza filme online

Tristan & Isolde – Tristan & Isolda (2006) – filme online

Înainte de Romeo & Julieta au fost Tristan şi Isolda…
După căderea Romei, englezii sunt ţinuţi în frâu în mod brutal de către regele irlandez Donnchadh. Unul din liderii englezi, Lord Marke (Rufus Sewell) vrea să unească triburile engleze ca să formeze o naţiune suficient de puternică pentru a se conduce singură.
Cel mai bun cavaler al lui Marke este Tristan (James Franco), pe care Marke l-a crescut de când a rămas orfan în urma unui atac irlandez în care a murit şi familia lui Marke. Cu Tristan alături, Marke crede că îi poate uni pe englezi şi că va putea elibera Anglia de stăpânirea irlandeză. Dar Tristan are un secret teribil…
Rănit în luptă şi crezut mort, el este îngrijit şi vindecat de Isolda (Sophia Myles), o frumoasă şi misterioasă irlandeză, care îl ascunde de oștenii tatălui ei, regele Donnchadh, şi îl readuce la viaţă. Dar relaţia lor pasională este întreruptă atunci când Tristan trebuie să se întoarcă în Anglia, fără să ştie dacă o va mai revedea vreodată pe Isolda.
Căutând să stârnească discordie între triburile engleze, regele Donnchadh oferă mâna fiicei lui drept premiu într-un turnir între toţi campionii Angliei. Tristan câştiga mâna prinţesei pentru Lord Marke, a cărui dorinţă de a vedea o Anglie unită s-ar putea reailza, în sfârşit.
Tristan este îngrozit să vadă că femeia pe care a câştigat-o pentru stăpânul său, femeia cu care Marke se va căsători, este salvatoarea lui irlandeză, Isolda. Mai rău, Marke este un rege bun şi cu un viitor măreţ, a cărui credinţa în Tristan l-a adus pe cavaler unde este acum.
Separaţi mai întâi de ţări aflate în război, iar acum de loialitatea faţă de rege şi ţara, Tristan şi Isolda trebuie să-şi învingă sentimentele de dragul păcii şi al viitorului Angliei. Dar, cu cât îşi refuză pasiunea mai tare, cu atât mai mult se înteţeşte focul ei. În ciuda eforturilor de a sta departe unul de altul, Tristan şi Isolda sunt aduşi în mod inevitabil unul către celălalt, riscând totul pentru o ultimă îmbrăţişare.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

16 Responses to Tristan & Isolde – Tristan & Isolda (2006) – filme online

 1. Lacrimioara a comentat: 19/04/2016 ora 22:31

  Foarte frumos !!!

 2. carmen a comentat: 22/01/2015 ora 11:50

  minunant film, o poveste de dragoste tulburatoare, mi-au placut foarte mult cum au interpretat actorii, nota 10 de la mine

 3. lacramioara a comentat: 24/04/2014 ora 05:15

  Un film exceptional,iubirea este vesnica si puternica si in vesnicia ei ne uneste cei care ne unim din iubire sufletele.Frumos film ,frumos mesaj tuturor.Multumim Filme HD!!!

 4. Andreea a comentat: 18/03/2014 ora 01:27

  Absolut remarcabil….superb d. toate p.d.v. !!!!! F. impresionant.
  Si imaginea este una f buna mai ales daca este vizionat pe un tv cu dimensiune mare…peisaje frumoase, costume, etc!

 5. ioan chirila a comentat: 15/02/2014 ora 14:55

  nu-i place sfarsitul.se spune ca dragsea invinge. nu intotdeauna daca dumnezeu a creat pe om dupa chipul siasemanarea sa atunci nu e bine .sau deavolul e mai tare .iu nu cred in nici unul.

 6. violeta a comentat: 15/02/2014 ora 00:19

  Azi 14 feb. m-am gandit la cateva cupluri celebre intalnite in literatura,istorie,muzica ,pictura.(Romeo si Julieta,Samson si Dalila ,Ruslan si Ludmila etc.) Am ales sa vizionez Tristan si Isolda (un alt cuplu celebru).Si aici ,ca si la celelalte cupluri traim alaturi de ei dragostea frumoasa ,pasionala dar neamplinita si dureroasa.Merci HD ! Un film minunat!

 7. Elly a comentat: 05/02/2014 ora 20:45

  Un film exceptional 😛

 8. manuela a comentat: 18/01/2014 ora 16:50

  E foarte frumos, aceeasi poveste cu a celor din Avalonul lui Arthu- Gwenevere si Lancelot…frumos. Are distributie excelenta, mi-a facut mare placere sa il vad.
  Multumim !

 9. flay a comentat: 28/12/2013 ora 01:28

  nu credeam ca cineva cu un IQ cat al lui crazymadog poate folosi calculatorul. aveam impresia ca ai nevoie de minim 60, dar vad ca se poate si cu mai putin.

 10. jeleu a comentat: 27/12/2013 ora 17:08

  foarteee frumos 🙂

 11. Narcis a comentat: 27/12/2013 ora 03:02

  intr-adevar,sunt parti din traducere lipsa..dar acest lucru nu diminueaza cu absolut nimic frumoasa poveste dintre Tristan si Isolde.Merita vazut filmul!

 12. aur a comentat: 26/12/2013 ora 21:37

  @crazymadog; unde locuiesti frate? pe strada mea, in cartierul meu, in orasul meu? Esti om? Brrrr…. mie teama… un individ cu o judecata ca a ta e un pericol planetar. Tu ai vazut un film sau ai vazut o exorcizare la biserica din Vascauti?!

 13. adi a comentat: 26/12/2013 ora 16:48

  -o poveste romantica a evului mediu timpuriu.
  -un titlu luat dupa foarte cunoscutul roman cu acelasi nume, insa nu are absolut nicio legatura cu acela.
  -pana la urma e un filmuletz dragutz, se urmareste cu placere.

 14. mitica a comentat: 26/12/2013 ora 13:45

  Pacat de ecranizare,traducerea este ca la noi la romani,adica,de kk-o,c-asa-i romanul,merge si asa. 🙁

 15. david a comentat: 26/12/2013 ora 00:53

  sunt mai multi de 1 la 100.doar ca nu ai vazut.dar asa e…dragostea e totul,,,si cand vorbim de dragoste nu vorbim despre sex.cum au unii obiceiul.vorbim despre sentimente emotie…intrutotul….pt ea.el.

 16. crazymadog a comentat: 26/12/2013 ora 00:11

  DRAGOSTEA NU MOARE NICIODATA…. dar ca si in realitate asa este si in filme, lumea umana nu stie sa vorbeasca…. din acest motiv se ajunge la divorturi, ruine si distrugeri de inimi si pers…. cum te poti casatori cu un trup si nu cu o inima :'( femeile sunt considerate masini de sex… iar in ziua de asta ele sunt in vanzare mai ceva ca la balciuri…. este o lume plina de diavol, dar exista ecele RARITATI, 1 la 100 de milioane care crede in Dragoste si viata eterna, am un motiv pt care pot respira aerul vostru, in lumea voastra umana :'(

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *