Tsar – Ţarul (2009) – filme online

Tsar – Ţarul (2009) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Trimite filmul

În Rusia secolului al XVl-lea, Ivan cel Groaznic crede că a fost investit cu o misiune sfântă. El crede că Judecata de Apoi se apropie, se instaurează ca monarh absolut şi distruge pe oricine stă în calea planurilor sale. În timpul domniei sale de teroare, Filip, superiorul mânăstirii din Insula Solovetsky, un om studios şi prietenul apropiat al lui Ivan, îndrăzneşte să se opună tiraniei lui mistice. O mare înfruntare între două viziuni opuse asupra lumii este tema filmului.

IMDB : 6,9

Anul lansarii: 2009
Regizor: Pavel Lungin
Distributie:

Loading...
Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. gracos | 2017-07-01

  o trimitere destul de stravezie la epoca lui stalin. autocratul cu a sa oprcinika-nkdv pierde poporul. rusii au antecedente serioase in a pune talpa pe grumaz si tepes al nostru a fost un patriot,insa a avut o presa proasta, la propriu.filmul este facut meserias, rusii dau clasa tuturor….

 2. doina | 2017-07-01

  O fila de istorie ,interpretare exceptionala!!!

 3. Adina | 2015-08-03

  Rusii sunt masochisti. Le place sa sufere….
  Un film de exceptie. Merita vizionat fiecare minut.

 4. jean | 2015-07-05

  off topic … pt sile … uita-te la Romania cum l-au votat si suportat timp de 10 ani pe acel marinar chior si alcoolist care ne-a adus in sapa de lemn, pe marginea prapastiei sau pe unii chiar in ea !!!

 5. sile | 2015-07-05

  Cum poate un popor sa se lase calcat in picioare de un nebun idiot?

 6. Anca | 2015-05-15

  Am inceput sa vizionez “Tarul”. Cam la un sfert, m-am impotmolit; nu puteam merge mai departe; atunci am incercat un intermezzo cu “Sacrificiul” lui Tarkovski, pe care – nu stiu de ce, atatia ani – peste 20 ! – n-am putut sa-l vad (il apucam de peste tot dar nu ma mobilizam pentru el.) Si l-am vazut. Apoi am urmarit “Tarul”,…snur. Si am inteles ce inseamna inceluirea, inselarea, amagirea. Ivan era un Alexander mai bine invaluit, care chiar credea ca se afla pe cale si avea putere asupra altora, celalalt, pana la urma a pierdut doar el… cei dragi s-au descurcat si fara el, din voia si mila lui D-zeu.

 7. Anonimus | 2014-08-06

  Un film exceptional! Despre un persomaj foarte contoversat. Traiasca scoala rusa de film si actorie

 8. oblio | 2014-07-05

  Un film bine facut. Are cateva tehnici specifice rusilor (prezenta copilului in toate, figurile rele ale complotistilor, slugile inraite si cointeresate etc.) si o rupere de naratiune prin tablouri succesive, dar merita vazut. Costume bunicele, cladiri bine reconstituite, jocul actorilor foarte bun. Un film de 9+. Sau -10. Depinde de subiectivismul fiecaruia. Discutiile pe temele tratate pot fi infinite.

 9. Nick | 2014-06-28

  Aveti grija cu filmul acesta ………pentru scenele cu violenta va trebuie nervii tari ! cred ca Tepes – voda a fost un precursor de la care tarul Ivan a avut ce invata……cult, inteligent, vizionar politic dar si paranoic avea accese de violenta iesite din comun ajungind sa-si ucida nora si fiul…..este greu sa ajungi in virf si de acolo sa fi un om echilibrat ….puterea te corupe si te iluzioneaza ca esti miezul, buricul……..exemplele / si de la noi / sint abundente. !!!
  Merita vizionat

 10. florin | 2014-06-22

  foarte bun,il recomand,nota9,ms.hd.net!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Lord of the Flies (1963) - Împăratul muștelor - filme online
The Loved Ones (2009) - filme online
Gringo (2018) Gringo: Amator în misiune

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!