Tsotsi (2005) – filme online gratis subtitrate

Tsotsi (2005) – filme online gratis subtitrate

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Tsotsi (2005) – filme online gratis subtitrate

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Într-un cartier rãu-famat de la marginea orasului Johannesburg, din Africa de Sud, tânãrul de 19 ani Tsotsi (Presley Chweneyagae) si-a reprimat toate amintirile despre trecutul sãu, inclusiv numele sãu adevãrat: „Tsotsi” înseamnã pur si simplu „bãtãus” sau „gangster” în limbajul strãzii din ghetou.
Orfan de la o vârstã foarte fragedã si obligat sã se lupte singur cu viata pânã a devenit adult, Tsotsi a dus o viatã de extremã depravare socialã si psihologicã. Un sãlbatic, fãrã sã-i pese de sentimentele celorlalti, s-a protejat împotriva oricãror sentimente de compasiune. Condus doar de impuls si instinct, el este guvernat de frica pe care o stârneste altora. Fãrã nume, fãrã trecut sau planuri de viitor, el existã doar în prezentul plin de mânie. Tsotsi conduce o bandã de inadaptati sociali din care fac parte Boston, un profesor ratat (Mothusi Magano), Butcher, un asasin cu sânge rece (Zenzo Ngqobe) si Aap, un tip masiv si nu foarte inteligent (Kenneth Nkosi.)
Într-o noapte, în timpul unei seri în care a consumat alcool la un shebeen local (bar illegal), Tsotsi este provocat de Boston, beat si el, sã povesteascã ceva din trecutul sãu, sau cel putin sã îsi spunã numele. Însã Tsotsi nu dezvãluie nimic. Întrebãrile evocã amintiri dureroase, reprimate demult, si Tsotsi preferã sã le tinã îngropate. Boston însã continuã sã întrebe. Ceilalti membri ai bandei simt furia crescândã a lui Tsotsi si încearcã sã opreascã interogatoriul, însã Boston continuã sã preseze, sã sape, sã insiste. Brusc, Tsotsi sare la Boston si îl loveste cu pumnii în fatã. Violenta este scurtã însã extremã.

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “Tsotsi” ii regasim pe: Presley Chweneyagae, Mothusi Magano
Durata filmului “Tsotsi” online gratis: 94 minute

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  10 comentarii
  1. Iulia | 2015-06-21

   As fi vrut sa vad filmul, dar mi-au ajuns detaliile oficiale, asa ca am renuntat.

  2. nico calarasi | 2014-08-27

   foarte frumos filmul…a meritat sa il vad

  3. ioan chirila | 2014-03-14

   in oricare indivi gasesti pana la urma un dram de umanism.imprejurarile incare acrescut l-au facut rau .totusi faptul ca a avut grja de un copil de tata a facut din el un mare om.trebuie iertat.

  4. khira anca | 2014-02-27

   filmul este facut dupa romanul LA RASCRUCE DE VANTURI ESTE DEOSEBIT RECOMAND SURPRINDE ADEVARATA FATA A OAMENILOR SI FENOMENE DE TIP FANTOME

  5. stelian | 2013-12-29

   super film , recomand cu incredere 😉

  6. marci | 2013-06-30

   o drama f.buna dar personal nu prea cred ca un individ cu atata cruzime in sange acumulata din copilarie poate deveni peste noapte asa de bland chiar si in fata unui bebelus.

  7. sorinmariusdeaconescu | 2013-02-13

   foarte bun

  8. luna_plina | 2012-12-20

   fain filmul. opreste-te aici;)

  9. cutache | 2012-12-15

   un film rupt din realitate,emotionat si cu speranta ca oamenii pot fi mai buni..

  10. ana | 2012-11-19

   excelenta drama

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net