Vizioneaza filme online

Tsotsi (2005) – filme online gratis subtitrate

Într-un cartier rãu-famat de la marginea orasului Johannesburg, din Africa de Sud, tânãrul de 19 ani Tsotsi (Presley Chweneyagae) si-a reprimat toate amintirile despre trecutul sãu, inclusiv numele sãu adevãrat: „Tsotsi” înseamnã pur si simplu „bãtãus” sau „gangster” în limbajul strãzii din ghetou.
Orfan de la o vârstã foarte fragedã si obligat sã se lupte singur cu viata pânã a devenit adult, Tsotsi a dus o viatã de extremã depravare socialã si psihologicã. Un sãlbatic, fãrã sã-i pese de sentimentele celorlalti, s-a protejat împotriva oricãror sentimente de compasiune. Condus doar de impuls si instinct, el este guvernat de frica pe care o stârneste altora. Fãrã nume, fãrã trecut sau planuri de viitor, el existã doar în prezentul plin de mânie. Tsotsi conduce o bandã de inadaptati sociali din care fac parte Boston, un profesor ratat (Mothusi Magano), Butcher, un asasin cu sânge rece (Zenzo Ngqobe) si Aap, un tip masiv si nu foarte inteligent (Kenneth Nkosi.)
Într-o noapte, în timpul unei seri în care a consumat alcool la un shebeen local (bar illegal), Tsotsi este provocat de Boston, beat si el, sã povesteascã ceva din trecutul sãu, sau cel putin sã îsi spunã numele. Însã Tsotsi nu dezvãluie nimic. Întrebãrile evocã amintiri dureroase, reprimate demult, si Tsotsi preferã sã le tinã îngropate. Boston însã continuã sã întrebe. Ceilalti membri ai bandei simt furia crescândã a lui Tsotsi si încearcã sã opreascã interogatoriul, însã Boston continuã sã preseze, sã sape, sã insiste. Brusc, Tsotsi sare la Boston si îl loveste cu pumnii în fatã. Violenta este scurtã însã extremã.

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “Tsotsi” ii regasim pe: Presley Chweneyagae, Mothusi Magano
Durata filmului “Tsotsi” online gratis: 94 minute
Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

10 Responses to Tsotsi (2005) – filme online gratis subtitrate

 1. Iulia a comentat: 21/06/2015 ora 21:51

  As fi vrut sa vad filmul, dar mi-au ajuns detaliile oficiale, asa ca am renuntat.

 2. nico calarasi a comentat: 27/08/2014 ora 21:47

  foarte frumos filmul…a meritat sa il vad

 3. ioan chirila a comentat: 14/03/2014 ora 15:12

  in oricare indivi gasesti pana la urma un dram de umanism.imprejurarile incare acrescut l-au facut rau .totusi faptul ca a avut grja de un copil de tata a facut din el un mare om.trebuie iertat.

 4. khira anca a comentat: 27/02/2014 ora 02:30

  filmul este facut dupa romanul LA RASCRUCE DE VANTURI ESTE DEOSEBIT RECOMAND SURPRINDE ADEVARATA FATA A OAMENILOR SI FENOMENE DE TIP FANTOME

 5. stelian a comentat: 29/12/2013 ora 01:12

  super film , recomand cu incredere 😉

 6. marci a comentat: 30/06/2013 ora 08:44

  o drama f.buna dar personal nu prea cred ca un individ cu atata cruzime in sange acumulata din copilarie poate deveni peste noapte asa de bland chiar si in fata unui bebelus.

 7. sorinmariusdeaconescu a comentat: 13/02/2013 ora 16:14

  foarte bun

 8. luna_plina a comentat: 20/12/2012 ora 02:53

  fain filmul. opreste-te aici;)

 9. cutache a comentat: 15/12/2012 ora 09:32

  un film rupt din realitate,emotionat si cu speranta ca oamenii pot fi mai buni..

 10. ana a comentat: 19/11/2012 ora 04:17

  excelenta drama

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *