Un eroe dei nostri tempi (1955)

Un eroe dei nostri tempi (1955)

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

10 comentarii

 

Alberto Menichetti (Alberto Sordi) este un individ foarte special, un personaj complex care trăiește cu două femei în vârstă, o mătușă și menajera. Are un loc de muncă călduț, la o fabrică de pălării iar șeful lui direct este doamna De Ritis, văduva unui fost diplomat care a fost ucis de ea însăși la o partidă de vânătoare de mistreți în România și care acum încearcă să se apropie de Alberto. Însă, Alberto, care are un deosebit simț al auto-protecției, se ține departe de orice problemă sau potențial pericol și o ”așteaptă” pe Marcella care acum are doar 17 ani, să împlinească vârsta majoratului.
Cu niște trăsături de caracter urâte, ca frica, egoismul și lașitatea, excelent scoase în evidență de către regizor, Alberto dă de necazuri în urma unui miting la care apar ciocniri între comuniști și socialiști. Acuzat pe nedrept că ar fi pus o bombă sub un podium, până la urmă este complet exonerat, dar nu pierde ocazia să-și dovedească josnicia și răutatea, punându-și fostul șef într-o situație jenanta, cu toate că acesta, prin declarațiile sale l-a ajutat. Soluția pentru ca Alberto să devină mai uman și să-și schimbe personalitatea, o dă comisarul de poliție, care îi propune angajarea în rândul echipelor de intervenție. Se va întâmpla acest lucru cu adevărat?

IMDB : 6,9

Anul lansării: 1955

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Les enfants des autres (2022) - Copiii celorlalți
L'aventure des Marguerite (2020) - Călătoria fantastică a lui Margot și Marguerite
Lisa Frankenstein (2024)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!