Vizioneaza filme online

Una giornata particolare – O zi specială (1977) – filme online

2 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Cannes.

Acțiunea se desfășoară la Roma în 9 mai 1938. Toată lumea a plecat să-l ovaționeze pe Hitler care se întâlnește cu Mussolini. Într-un bloc uriaș au rămas numai Antonietta, o mamă a șase copii neinstruită și neglijată de soțul ei, și Gabriele, un homosexual pe punctul de a fi arestat de fasciști. Excluși amândoi, vor trăi timp de câteva ore o dragoste stranie și mișcătoare.

Pelicula a fost nominalizată la Oscar, în 1978, pentru cel mai bun film străin și pentru cel mai bun rol masculin (Marcello Mastroianni), după ce a beneficiat de selecția oficială la Cannes cu un an înainte (1977). A mai fost onorat în 1978 cu Premiul César pentru cel mai bun film străin și cu Premiul David di Donatello pentru cea mai bună actriță (Sophia Loren) și pentru cea mai bună regie.

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Una giornata particolare – O zi specială (1977) – filme online

 1. Elisabeta a comentat: 11/01/2016 ora 16:02

  Impresionant,emotionant , doi actori monumentali , un film care nu se uita.

 2. jesmina a comentat: 25/01/2015 ora 00:10

  Un film de exceptional,jucat exceptional.Pe scurt,totul la superlativ!

 3. Marina a comentat: 04/12/2014 ora 21:12

  Superb film,jucat magistral.V-am mai rugat in trecut si va rog din nou sa postati filmul “Sechestratii din Altona”,un film extraordinar cu actori pe masura:Sophia Loren,Maximilian Schell,Fredric March.Va multumesc

 4. Iris a comentat: 07/09/2014 ora 01:12

  Extraordinar! M-a captivat de la inceput. Un moment din viata redat sublim, cu 2 actori mari, care si-au jucat impecabil rolurile. O simpla intalnire le face ziua celor doi speciala si memorabila. Un papagal neastamparat si un cioc-cioc la vecinul. Si de aici porneste tot.
  Povestea pare adevarata, ajungi sa le simti dramele, ajungi sa simti cu ei ce iti impartasesc. Fiecare are o poveste a lui si e destul de grea.
  Auzisem de filmul asta mai demult. Ma bucur ca l-am vazut. Un film de calitate.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *