Uncertainty – Incertitudine (2009) – filme online

Uncertainty – Incertitudine (2009) – filme online

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Uncertainty – Incertitudine (2009) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, ROMANTIC
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Uncertainty este o dramă scrisă, produsă şi regizata de Scott McGehee şi David Siegel. Filmul a avut premieră în 2008 la Festivalul de Film de la Toronto şi spune povestea unui tânăr cuplu de îndrăgostiţi care se confruntă cu luarea unei decizii ce le va schimba viaţa.

O zi de vară în care o întrebare vine cu două variante de răspuns, în fapt două scenarii despre posibilităţile infinite, consecinţele alegerilor pe care le facem şi importanta accidentelor.
Este o dimineaţă însorită de 4 iulie în New York. Bobby Thompson (Joseph Gordon-Levitt) şi Kate Montero (Lynn Collins), doi oameni care sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, sunt puşi în situaţia de lua cea mai importantă decizie din viaţa lor. Ea este însărcinată şi amândoi sunt dezorientaţi, neştiind ce să facă. Pentru că este o zi importantă, urmează un picnic în familie, iar ei nu ştiu cum vor face. În cele din urmă, Bobby scoate o monedă şi o aruncă în aer. Indiferent care va fi fața pe care va cădea moneda, oricare dintre cele două opţiuni va avea consecinţe pe termen lung. Alegerea pe care trebuie să o facă este între Brooklyn şi Manhattan. Adică, picnicul cu familia şi păstrarea copilului sau Chinatown.

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. ed | 2014-07-07

   BORINGGGGGGGGGGGGG 🙄 🙄 🙄

  2. andr£ | 2014-07-06

   Wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce fata 😛 😛 😛

  3. nyco21 | 2014-07-05

   plictisitor 🙁

  4. edu | 2014-07-05

   fata e beton 😛

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net