Vizioneaza filme online

Uncertainty – Incertitudine (2009) – filme online

Uncertainty este o dramă scrisă, produsă şi regizata de Scott McGehee şi David Siegel. Filmul a avut premieră în 2008 la Festivalul de Film de la Toronto şi spune povestea unui tânăr cuplu de îndrăgostiţi care se confruntă cu luarea unei decizii ce le va schimba viaţa.

O zi de vară în care o întrebare vine cu două variante de răspuns, în fapt două scenarii despre posibilităţile infinite, consecinţele alegerilor pe care le facem şi importanta accidentelor.
Este o dimineaţă însorită de 4 iulie în New York. Bobby Thompson (Joseph Gordon-Levitt) şi Kate Montero (Lynn Collins), doi oameni care sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, sunt puşi în situaţia de lua cea mai importantă decizie din viaţa lor. Ea este însărcinată şi amândoi sunt dezorientaţi, neştiind ce să facă. Pentru că este o zi importantă, urmează un picnic în familie, iar ei nu ştiu cum vor face. În cele din urmă, Bobby scoate o monedă şi o aruncă în aer. Indiferent care va fi fața pe care va cădea moneda, oricare dintre cele două opţiuni va avea consecinţe pe termen lung. Alegerea pe care trebuie să o facă este între Brooklyn şi Manhattan. Adică, picnicul cu familia şi păstrarea copilului sau Chinatown.

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Uncertainty – Incertitudine (2009) – filme online

 1. ed a comentat: 07/07/2014 ora 12:49

  BORINGGGGGGGGGGGGG 🙄 🙄 🙄

 2. andr£ a comentat: 06/07/2014 ora 15:54

  Wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce fata 😛 😛 😛

 3. nyco21 a comentat: 05/07/2014 ora 15:58

  plictisitor 🙁

 4. edu a comentat: 05/07/2014 ora 13:10

  fata e beton 😛

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *