Underground (1995) – filme online

Underground (1995) – filme online

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
8.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Un premiu Cannes.

Povestea începe într-o fabrică de arme de sub pământ din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi evoluează într-o situaţie aproape suprarealistă: cei ce lucrau pe piaţa neagră a armelor şi ce cumpărau de la această fabrică nu le mai menţionează celor de jos că războiul s-a terminat, aşa că aceştia continuă să producă arme cu un zel naţionalist. 50 ani mai târziu, cei de jos, devenind suspicioşi, sparg zidul ce-i delimita de lumea de sus, doar ca să-şi dea seama că de fapt nu au fost minţiţi: războiul continuă.

“Operă de maestru, “Underground” este o saga descrisă într-un simbolism poate prea brutal şi suficient sieşi pentru unii, dar este minunată, mişcătoare şi foarte antrenantă.”Nigel Robinson – 1996 (Film Review).

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. costica | 2017-12-16

   am vaz. multe filme cu tigani,de kusturica,asta este cel mai prost,dupa parerea mea,am vaz.prima parte si m-ia ajuns

  2. Sorin | 2015-08-12

   Un film greu . Filmele lui Kusturica nu sunt chiar pe placul meu , dar acest film mi-am zis sa-l vad ptr ca a castigat trofeul Palm D’or. Mi-a trebuit rabdare ca sa-l vad , au fost scene care m-au amuzant , dar si momente cand m-am plictisit .

  3. @[email protected] | 2014-07-12

   filmul merita de-adevarat trofeul “Palme D’or” vizionati cu incredere !

  4. Narcoleptic | 2014-07-12

   Dupa parerea mea cel mai bun film al lui Kusturica

  5. cristiana | 2013-11-20

   Si razboiul este inca printre noi, cu noi si din pacate in noi toti. Sub pamant sau deasupra….suna a discurs de miss: “vreau sa fie pace in lume”…dar re si re si revazand aceasta capodopera, nu pot spune decat atat: oare nu traim intr-un permanent “Underground”?

  6. FLORIN | 2013-04-11

   un film extraordinar , nota 10.

  7. nikolas | 2012-08-05

   cel mai frumos :mrgreen:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net