Vizioneaza filme online

Une affaire de femmes (1988) – filme online subtitrate

O nominalizare Globul de Aur.

Inspirat dintr-un caz real, filmul redă drama trăită de Marie, o femeie ce va trece prin situații și evenimente complexe. Acțiunea se desfășoară în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în Franța ocupată de germani, Marie își crește cu mare greutate cei doi copii într-un apartament sărăcăcios și plin de șobolani și este nevoită să facă curățenie, să spele și să calce la alții pentru o bucată de pâine. Soțul ei, Paul se întoarce în 1941 de pe front dar este prea slab, bolnav și neputincios pentru a găsi un loc de muncă. Într-o zi ea este de acord să-și ajute un vecin tânăr pentru a-l scăpa de un copil nedorit și face un chiuretaj prietenei acestuia. Încurajată de succes, ea va începe să facă din asta o “profesie”, se va îmbogăți, va deschide o casă de toleranță și când totul părea că va fi bine, soțul ei care acum era umilit și tratat cu indiferență de Marie…o denunță.
Și pentru că în acele vremuri exista o lege clară pentru cei ce făceau avorturi…., Marie, poreclită și “faiseuse d’anges ” va avea o soartă neașteptată și va rămâne în istorie.

IMDB : 7,6

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Une affaire de femmes (1988) – filme online subtitrate

 1. ilie mihala a comentat: 19/03/2016 ora 18:01

  Un film plictisitor si total nerealist,neadaptat vremurilor .In timpul ocupatiei francezii , nu aveau conditii de viata atit de bune si nu isi permiteau o viata plina de placeri asa cum ne arata acest film Strazi curate,imaculate ,as zice …doamne care frecventau coaforul.Nimic real.Imi pare rau dar acest gen de film ieftin e o pierdere de vreme.

 2. stela a comentat: 16/03/2016 ora 12:58

  Frumos ,dar trist

 3. silver.oro a comentat: 15/03/2016 ora 23:07

  Tribunalele, o armata de ipocriti

 4. doina a comentat: 15/03/2016 ora 14:51

  un film trist, vremuri triste, nevoi, tentatia banului si multa ignoranta, multumesc HD!!!!

 5. cris a comentat: 15/03/2016 ora 09:54

  nici nu stiu ce comentariu sa las. Trist si socant ..

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *