Une affaire de femmes (1988) – filme online subtitrate

Une affaire de femmes (1988) – filme online subtitrate

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

O nominalizare Globul de Aur.

Inspirat dintr-un caz real, filmul redă drama trăită de Marie, o femeie ce va trece prin situații și evenimente complexe. Acțiunea se desfășoară în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în Franța ocupată de germani, Marie își crește cu mare greutate cei doi copii într-un apartament sărăcăcios și plin de șobolani și este nevoită să facă curățenie, să spele și să calce la alții pentru o bucată de pâine. Soțul ei, Paul se întoarce în 1941 de pe front dar este prea slab, bolnav și neputincios pentru a găsi un loc de muncă. Într-o zi ea este de acord să-și ajute un vecin tânăr pentru a-l scăpa de un copil nedorit și face un chiuretaj prietenei acestuia. Încurajată de succes, ea va începe să facă din asta o “profesie”, se va îmbogăți, va deschide o casă de toleranță și când totul părea că va fi bine, soțul ei care acum era umilit și tratat cu indiferență de Marie…o denunță.
Și pentru că în acele vremuri exista o lege clară pentru cei ce făceau avorturi…., Marie, poreclită și “faiseuse d’anges ” va avea o soartă neașteptată și va rămâne în istorie.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. ilie mihala | 2016-03-19

   Un film plictisitor si total nerealist,neadaptat vremurilor .In timpul ocupatiei francezii , nu aveau conditii de viata atit de bune si nu isi permiteau o viata plina de placeri asa cum ne arata acest film Strazi curate,imaculate ,as zice …doamne care frecventau coaforul.Nimic real.Imi pare rau dar acest gen de film ieftin e o pierdere de vreme.

  2. stela | 2016-03-16

   Frumos ,dar trist

  3. silver.oro | 2016-03-15

   Tribunalele, o armata de ipocriti

  4. doina | 2016-03-15

   un film trist, vremuri triste, nevoi, tentatia banului si multa ignoranta, multumesc HD!!!!

  5. cris | 2016-03-15

   nici nu stiu ce comentariu sa las. Trist si socant ..

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net