Vizioneaza filme online

Une femme douce – Sfioasa (1969) – filme online

La scurt timp după ce soțul a lăsat-o în apartamentul lor parizian, o tânără și frumoasă femeie se sinucide sărind de la balcon.
Pe măsură ce corpul zdrobit al femeii moarte stă în fața lui, soțul îndurerat profund, se gândește la timpul petrecut alături de ea în încercarea de a înțelege ceea ce a dus-o la o astfel de decizie.
Totul a început când ea a intrat în magazinul său, sfioasă și cu umilință amanetând câteva posesiuni pe care le avea. Bărbatul din acel moment i-a oferit tinerei femei o viață mai confortabilă, căsătorindu-se cu ea. Totul a început cum nu se poate de bine, dar la scurt timp o ruptură în relația lor s-a produs. Suspectând-o de infidelitate, bărbatul nu-și dă seama că, de fapt, o îndepărtează și mai mult, ea devenind din ce în ce mai retrasă, cei doi ajungând la concluzia că este imposibil să mai comunice. Apoi, dintr-o dată soțul își dă seama că a greșit, dar este prea târziu…

IMDB : 7,7

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Une femme douce – Sfioasa (1969) – filme online

 1. pepy a comentat: 08/01/2017 ora 01:01

  Unfilm interesant si trist, am ramas cu un gust amar. Merita vazut ,chiar si pt a invata ce nu trebuie sa faci atunci cand iubesti, ranchiuna si orgoliul nu-si au rostul, dominarea nici atat. Pacat, putea fi o frumoasa poveste de dragoste….

 2. stela a comentat: 10/06/2016 ora 21:08

  Trist si un pic plictisitor

 3. Raskolnikov a comentat: 02/10/2013 ora 08:53

  Deprimant film,asta e viața,nu e numai roz-bombon,e viața trista nu mai trebuie stimulata tristețea cu asa filme

 4. pepy a comentat: 12/09/2013 ora 00:54

  Superb, trist,misterioase sunt meandrele sufletului omenesc. Recomand acest film de o rara sensibilitate.

 5. aur a comentat: 07/09/2013 ora 23:42

  Imi pare rau, as fi vrut sa-l vad si eu, dar vad ca e un film recomandat, in special, femeilor, asa ca…pass.

 6. Danut a comentat: 07/09/2013 ora 14:11

  Un film bun. Atat ea ,cat si el, sunt personaje care au lipsa o rotita la cerebel. Ea vrea o viata lipsita de griji, iar el o trateaza pe nevasta-sa , ca pe un obiect de amanet. Amandoi nu realizeaza un lucru, si care este defapt si ideea de baza a filmului: dragostea , iubirea , dar si altele nu pot fi cumparate, ori vandute, oricati bani ai avea. In Romania este plin de astfel de cazuri. Din pacate, putini sunt cei ce invata din acest film, facut dupa celebrul roman de Dostoievschi.

 7. Nina a comentat: 06/09/2013 ora 16:00

  Daca am vazut bine pe generic, este ecranizarea unei povestiri sau nuvele de Dostoievski. Poate si de aceea, pelicula emana un anume soi de parfum al unor vremuri de alta data.
  Indoiala, suspiciune, intrebari ramase fara raspuns….
  Filmul are o delicatete, subtilitate speciala ; mie mi-a placut, dar nu stiu daca vom fi multi de aceasta parere. L-as recomanda in special femeilor.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *