Unthinkable (2010) – filme online

Unthinkable (2010) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

29 comentarii

Un thriller psihologic, conturat în jurul unui interogator privat şi a unui agent FBI ce presează până la limita inumanităţii un terorist care deţine informaţii legate de locaţia a 3 bombe nucleare, plasate de-a lungul teritoriului Statelor Unite.

Atunci când Guvernul intra în posesia informaţiei potrivit căreia trei arme nucleare ar fi plasate de către un extremist musulman în trei oraşe diferite ale Statelor Unite ale Americii, se convoacă de urgenţă echipa anti-terorista condusă de agenta FBI Helen Brody pentru a soluţiona situaţia de criză. Deşi teroristul Younger este capturat destul de repede, specialiştii în interogatorii nu reuşesc să îl determine pe musulman să divulge locaţiile în care sunt ascunse bombele, iar Helen Brody nu face progrese remarcabile, motiv pentru care Guvernul apelează la misteriosul H, ale cărui metode neortodoxe şi brutale de interogare sunt diametral opuse de cele ale agentei federale. Având la dispoziţie numai 2 zile până la producerea exploziilor devastatoare, H recurge la presiuni imposibil de imaginat asupra lui Younger, trecând de orice graniţă care i-ar fi fost permisă unui agent FBI, dar bucurându-se de sprijinul Guvernului atâta vreme cât obţine rezultate palpabile. Oare până unde sunt dispuse să meargă autorităţile nord-americane pentru a smulge preţioasele informaţii de la Younger?

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Partea I-a
Partea a II-a

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net