Up in the World (1956) – film online

Up in the World (1956) – film online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

Film online cu Norman Wisdom

Norman Wisdom

Norman isi pierde slujba dupa ce reuseste sa lipeasca un afis pe geamurile unei cladiri. Isi va gasi un loc de munca la resedinta Banderville ca spalator de geamuri. Aceiasi slujba era dorita si de membrii unui grup care intentionau sa-l rapeasca pe tanarul sir Reginald in schimbul unei recompense din partea mamei acestuia. Inca din prima zi de munca Norman trebuie sa suporte festele pe care i le joaca Reginald si mustruiulelile maiorului Willoughby seful sau direct, dar se si indragosteste de una dintre fetele in casa- Jeannie. Dupa ce scara este taiata de un angajat care lucra pentru rapitori si Norman aterizeaza in biroul maiorului este concediat, dar este reangajat in aceasi zi la cererea lui Reginald. Acesta va reusi sa-l convinga pe Norman sa-l duca la Londra pentru a-l vedea pe marele magician De Millo. In aceasi noapte se va incerca punerea in practica a rapirii, evenimentele luand o intorsatura dramatica, fara ca momentele umoristice sa lipseasca…

Anul lansarii: 1956
Distributie:

Loading...
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

5 comentarii
 1. Lacrimioara | 2016-05-27

  Super tare !!!!! 😀 😀 😀

 2. Ed | 2015-05-05

  Vremurile s-au schimbat..in rau…..lumea nu mai este in stare de asa comedii. Actorii nu mai au asa inocenta pentru ca traiesc in alte timpuri..timpuri toxice, cand totul e fortat.Cam de 25 de ani nu se mai fac comedii bune, la care sa razi si care sa iti creeze buna dispozitie. Acum totul e grotesc, stupid. Comicii nu mai sunt nostim….se crede ca e suficient sa fie prosti sa faca pe prostii, cu scenarii proaste pentru ca sa amuze prostii, caci altfel pe cine sa poata amuza?!

 3. Nick | 2015-02-25

  BESTIAL

 4. un calator | 2013-09-17

  In primul rand, Multumesc pt. filmele cu Norman.
  Daca aveti posibilitatea, as dori sa postati si celelalte filme cu acest mare actor. Chiar si dupa atata timp, aceste filme sunt de nepretuit!!!!!!!!!!!!!!!!
  “Just My Luck” (1957) ; “One Good Turn” (1955); ” The Bulldog Breed” (1960); “One Good Turn” (1955); “On the Beat” (1962); “Follow a Star” (1959)

  BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. SAR | 2012-08-18

  Frumoase filmele cu Norman,mi-aduce aminte de vremurile de altadata.El este haios si prin felul cum merge,prin tot ce exprima figura lui,vocea,plus ca a fi micut de statura ii confera o agilitate remarcabila.Se strecoara usor prin toate cotloanele,se urca pe scara mobila,alearga ca nimeni altul,etc.Haios pana la lacrimi!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor
Peaky Blinders (2013) - Serial TV - Sezonul 4

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!