Upstream Color (2013)

Upstream Color (2013)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Un bărbat și o femeie sunt atrași unul de celălalt, dar,împreună,sunt magnetizați ciclului vieții unui organism nemuritor. Identitatea devine o luptă pentru a uni iluzia, cu fragmente de neîmplinire și incertitudine, desprinse din viețile lor …

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. vuk | 2015-01-21

   daca termeni precum suprarealism, hipnotic, metafizica, subconstient, cisticercoza samd nu ti sunt deja familiari, NU VIZIONA ACEST FILM …te va plictisi de moarte…asa ca asteapta sa mai cresti, sa mai citesti si roaga te sa avem si atunci Filmehd…apropos..nu vrei tu rose sa ne dai niscaiva meditatii

  2. rose | 2014-12-13

   Excelent. Nu il recomand totusi celor obisnuiti cu povestile hollywoodiene in care ti se da totul mura in gura. Pentru a va da seama despre ce e vorba (si nu e greu, desi, in sine, povestea e neverosimila), trebuie sa va puneti in miscare neuronii.

  3. Dan | 2014-11-10

   daca tai bucatele din 100 de flme si apoi le unesti aleator s-ar putea sa intelegi mai mult din filmul rezultat decat din Upstream color. Sper sa se gaseasca unul mai istet sa ne explice si noua ce-i cu filmul asta ca eu n-am inteles nimic.

  4. Mihaela | 2013-07-24

   Recunosc, am vazut un film japonez sensibil mai cretin decat acesta. Atat de sensibil, incat le-as putea pune pe acelasi loc.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net