Utomlyonnye solntsem – Soare înșelător (1994) – filme online

Utomlyonnye solntsem – Soare înșelător (1994) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Utomlyonnye solntsem – Soare înșelător (1994) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, ISTORIC, RĂZBOI
8.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Un premiu Oscar, o nominalizare Cannes.

Soare înșelător spune povestea unui erou al Revoluției Bolșevice din Rusia, care se confruntă pe parcursul unei singure zile intense, cu represaliile staliniste demarate spre sfârșitul anilor ’30.

Colonelul Sergei Petrovich Kotov (Nikita Mikhalkov), fost membru marcant al Armatei Roşii în timpul Revoluţiei Bolşevice din anul 1917, în anul 1936 se retrage la conacul său de la ţara împreună cu soţia Marusia (Ingeborga Dapkunaite), fiica în vârstă de 6 ani pe nume Nadya (Nadezhda Mikhalkova) şi numeroasa, excentrica şi aristocratica familie a Marusiei. Existenţa lor idilică este zdruncinată de sosirea lui Dimitri (Oleg Menshikov), fostul logodnic al Marusiei, de dragul căruia aceasta încercase să se sinucidă cu ani în urmă. Dimitri a făcut parte din Armata Albă anticomunistă, dar acest lucru nu l-a împiedicat să trădeze cauza şi să trimită în fața plutonului de execuţie stalinist 8 generali ai Armatei Albe. Deşi reuşeşte să le vrăjească pe femei cu talentul său de pianist şi cu alte diverse trucuri, Dimitri a apărut la conac cu un scop precis şi murdar, fiind însoţit de către doi agenţi ai poliţiei secrete NKVD şi intenţionând să-l aresteze pe colonelul Kotov din ordinul lui Stalin. După arestarea şi împuşcarea lui Kotov, trădătorul Dimitri se sinucide, Marusia este condamnată la 10 ani de detenţie şi moare în Gulag, iar Nadya trăieşte şi lucrează în Kazakhstan ca profesoară de muzică…

IMDB : 8,0

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net